İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Fotoğrafı ben çekmedim interneten aldım dün gündem oldu kimse konu açmadı.Korona kol geziyor. Hasta olmazsın umarım.
ekrem imamoğlu başkan olmadığı zamanda böyle di araçların kapasitesi yetmiyorEkrem başkanım her zamanki gibi mükemel yönetiyor (!)
hem daha fazla ücret al hem metrobüs seferlerini azalt bakım yaptırma araclar arızalansın mükemel yönetim.
tarafsız olarak söylüyorum eskidende öyleydi. Birde türkiyenin heryerinde durum böyle ne yazık kiEkrem başkanım her zamanki gibi mükemel yönetiyor (!)
hem daha fazla ücret al hem metrobüs seferlerini azalt bakım yaptırma araclar arızalansın mükemel yönetim.
sol gerici değilim ama o foto genel olarak halkın duyarsızlığıhe yani devletin yasakları kaldırıp okulları açması problem değli bu problem
sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz
ayrıca yıllardır halk ıdüdüklüyorlar vergilerle siz akbil parasınamı taktınız![]()
herkes okuluna otobüsdemi gidiyor ve bu fotoğraf daha dün çekilmiş, halk napcak otobüs gelmeyince aksama kadar ordamı beklicek.he yani devletin yasakları kaldırıp okulları açması problem değli bu problem
sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz
ayrıca yıllardır halk ıdüdüklüyorlar vergilerle siz akbil parasınamı taktınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sol gerici değilim ama o foto genel olarak halkın duyarsızlığı