teşşekürler okan üniversitesi kötümükardom bölüm güzel ama üni için aynı şeyi diyemem h.o
Bi tanıdığım abi istanbul okan üni de tıp okuyodu adı da erendiistanbul okan üniversiteni kazandım mimari restorasyon bölümünü benle aynı bölümü kazanan varmı
kötü kardom internetten de bak ne dediğimi anlıcaksın kardoteşşekürler okan üniversitesi kötümü
annemin kuzeni orda okudu komuşlarımız orda okudu ve herkes güzel okul dedikötü kardom internetten de bak ne dediğimi anlıcaksın kardo
kardom tandığım kimse bana orasının iyi bir yer olduğunu demedi kardo ama sen bilirsin sana kalmış ayriyetende kardom sadece benim onun dediğine bakma 1 dönem kendin git kafana yatmazsa bırak direkt kardom. tecrübe fazilettir neticede.annemin kuzeni orda okudu komuşlarımız orda okudu ve herkes güzel okul dedi
teşşekürler büyük ihtimalle öyle yapacağımkardom tandığım kimse bana orasının iyi bir yer olduğunu demedi kardo ama sen bilirsin sana kalmış ayriyetende kardom sadece benim onun dediğine bakma 1 dönem kendin git kafana yatmazsa bırak direkt kardom. tecrübe fazilettir neticede.
elimde olsa bende devlete gideceğim ama puan tutmuyobence beykent , haliç , gelişim gibi ünilerden farkı yok . İmkanım olsa devlet tercih ederdim