Neler Yeni

İstanbul'a şehir dışından gelindiğinde 1 gün nerede kalınabilir?

kyloitch

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,153
Otel falan değil benim dediğim. Daha çok devlet dairesi gibi bir şeyden bahsediyorum. KYK yurduna üye değilim olsaydım misafir olarak kalırdım. En iyi seçenek o gibi duruyordu ama değilim. Var mı bildiğiniz bir seçenek? Sadece 1 gece gerekiyor.

Otel falan değil benim dediğim. Daha çok devlet dairesi gibi bir şeyden bahsediyorum. KYK yurduna üye değilim olsaydım misafir olarak kalırdım. En iyi seçenek o gibi duruyordu ama değilim. Var mı bildiğiniz bir seçenek? Sadece 1 gece gerekiyor.
Camide Kal 0 Şaka Yerden Isıtma Flnda Var

Hayır isteyen herkes gidebilir ailemde memur varsa anne baba indirimlide olur
Öğrenciyim kalabilir miyim? Avcılar Asım ve Nurhan Kocabıyık Öğretmenevi'ni buldum mesela direkt arayıp öğrenmem mi gerekiyor?

Geçen sene 800 TL vermiştim ben pazarlık yap öğrenci olduğunu belirt merak etme dolandirmazlar kendine güven sadece 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat fazla gelirse Air bnbye bak belki daha uygun bulursun

Geçen sene 800 TL vermiştim ben pazarlık yap öğrenci olduğunu belirt merak etme dolandirmazlar kendine güven sadece 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat fazla gelirse Air bnbye bak belki daha uygun bulursun
eyvallah sagolasın

DSİ misafirhanesi, Öğretmenevi ve Polisevi gibi yerlerde ücret karşılığında otel misali kalabiliyorsun hocam.

Geri