Neler Yeni

İstanbul'da cinsel ilişkiye giren din kardeşlerimiz hakkında

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geçenlerde biri iki din kardeşimiz böyle böyle ilişkiye girdiler falan diye konu açmıştı.
Erkeğin Afgan veya Pakistan lı olup tiner kullandığı, kadının adının ise Carmen Maria T. olup Avrupa lı olduğu belirtildi.
Evet?? İkiliden biri Avrupalı olma ihtimali var. Ne diyorsunuz?
Demek ki internette her gördüğümüzü mültecilere vurmayacakmışız. Erkeğin adı da Özgür bu arada. Tabi Türk vatandaşlığı almış. Hani Türk ün de normal olarak Alman vatandaşlığı alması gibi.

Twitter kaynak değildir nokta.

Bergee

80+ Silver
Afgan ve Pakistanlı mülteci olmuyor mu? :D

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Maalesef ülkemizde mültecilere karşı çok büyük bir algı, nefret, ön yargı var. 10-20 tane kansız yüzünden insanlar böyle düşünüyor maalesef. Biz şunu anlayamıyoruz: Her toplumda iyi insanlar ve kötü insanlar var. Türkiye'de de yüzlerce pislik var hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Suriyede de böyle pislikler var. Onlar yüzünden masumlar da arada yanıyor. Oturduğum mahallede çok fazla suriyeli tanıdığım var. Çoğu iyi insanlar. Hatta tanıdıklarımdan bir kişi kendi ülkesinde avukatmış ancak burada diploması geçmiyor. Gerçekten temiz birisi. O yüzden lütfen ırkçılık yapmayalım, aradaki pislikler yüzünden hepsini yakmayalım. Bir de şöyle düşünün empati yapın: Diyelimki ülkemizde iç savaş var ve amerikanın kapıları ardına kadar açık. Sınırdan geçenlere kimse hiçbir şey demiyor. Siz ülkenizde mi kalırdınız amerikaya mı giderdiniz? Şimdi buradan birileri çıkar ben kendi ülkem için savaşırım falan der. Hepsine tamamım ama çok az kişi kalırdı bunu hepimiz biliyoruz. Ve kimse savaşmak zorunda değildir. Umarım yazdıklarımı anlayabilmişsinizdir ben sadece empati yapıyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Erkek, Afganistanlı yahut Pakistanlı değil. Sen de yanlış bilgi edinmişsin Twitter'den. :D

Türk. Kütüğü de Çorum/Sungurlu. "Canım anam" dövmesi bile var adamda, ne mültecisi? Başta mülteci diye salladılar tutmadı. Türk olduğu açıklandı. Bu sefer de vatandaşlık almış mülteci diye salladılar. Olay bu yani, yalan haber. Sıradan bir uyuşturucu bağımlısı. Kadın ise Ukrayna vatandaşıymış sanırım fakat babası Türk. Tekcanoğlu kadının soyadı. Ayrıca kadın nemfomani hastası. Özgür Kavi, tiner etkisi altındayken kadın gelmiş teklif etmiş. Herkesin ortasında cinsel ilişkiye girmişler. Özgür Kavi'yi tutuklamışlar, kadını da Bakırköy Tımarhanesi'ne sevk etmişler.

The Batman

80+ Silver
İnsanlar bunu yaymasa belki sadece onu görenler arasında kalicaktı unutulup gitmesi herkes için yararlı böyle konuların özellikle dini hedef alan paylaşılanlar olarak görüyorum...

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Benim kaynağım internethaber.com du aslında. Başka haber sitelerine de baktım benim yazdığım şekilde yazıyordu.
Yanlış vermişler. Doğrusunu açıkladım yukarıda. Özgür Kavi, Türk:
1654167914624.png

Carmen Maria Tekcanoğlu, Türk vatandaşı değil deniliyor fakat babası Türk:
1654167953039.png

Birisi uyuşturucu bağımlısı, birisi seks bağımlısı. İkisi de hasta ve sabıka kaydı olan kişiler. Asıl ilginç olan aynı günde pek çok bu tür olay olması.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yanlış vermişler. Doğrusunu açıkladım yukarıda. Özgür Kavi, Türk:
Alıntıyı görüntüle

Carmen Maria Tekcanoğlu, Türk vatandaşı değil deniliyor fakat babası Türk:
Alıntıyı görüntüle

Birisi uyuşturucu bağımlısı, birisi seks bağımlısı. İkisi de hasta ve hâlihazırda sabıka kaydı olan kişiler. Asıl ilginç olan aynı günde pek çok bu tür olay olması.
Yanlış bilginin sahibi ben değilim. Benim demek istediğim bu tür olayları direkt mültecilere yaftalamaları bazı kişilerin.

OnurCiftci26

80+ Bronze
10-20 tane kansız yüzünden insanlar böyle düşünüyor maalesef.
10-20 tane mi? Hangi 10-20 taneden bahsediyorsun? Binlerce pislik var bunlar gibi sürekli ellerinde telefon kadınlarımızı, kızlarımızı çekiyorlar sürekli taciz ediyorlar. Neden bahsediyorsun sen?
O yüzden lütfen ırkçılık yapmayalım, aradaki pislikler yüzünden hepsini yakmayalım.
Irkçılık değil bu vatanını, kadınını, güvenliğini savunmak. Ha illa ırkçılık diyorsan af*anına, p*akistanına, s*riyelisine, ban*ledeşlisine, y*menlisine vb hepsine sonuna kadar ırkçıyım.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
10-20 tane mi? Hangi 10-20 taneden bahsediyorsun? Binlerce pislik var bunlar gibi sürekli ellerinde telefon kadınlarımızı, kızlarımızı çekiyorlar sürekli taciz ediyorlar. Neden bahsediyorsun sen?

Irkçılık değil bu vatanını, kadınını, güvenliğini savunmak. Ha illa ırkçılık diyorsan af*anına, p*akistanına, s*riyelisine, ban*ledeşlisine, y*menlisine vb hepsine sonuna kadar ırkçıyım.
Yazdığımdan 1 gram bir şey anlamamış cahil ırkçı birisin.İyi forumlar...

OnurCiftci26

80+ Bronze
Aynen kardeşim al o kardeşlerini evinde besle çok istiyorsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını eşine, kız kardeşine yapsalar ne diyeceksin? Olsun onlar bizim kardeşimiz mi diyeceksin yoksa? Bu kadar geniş misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom