İstanbul'da En İyi PC Servisleri

IV Aseims

80+
Reaksiyon skoru
65
Gaming.gen.tr üzerinden satın almış olduğum OEM bilgisayarın üç yıllık kullanım süresi sonunda garanti müddeti dolmuştur. İlgili firmanın teknik servisiyle kurduğum temas neticesinde, garanti süresinin sona ermesi gerekçe gösterilerek cihazın kabul edilemeyeceği tarafıma bildirilmiştir. Bu durumdan ötürü; donanım kontrolü ve check-up işlemlerinin profesyonel bir surette gerçekleştirilebileceği alternatif bir kurumsal servis arayışındayım. Konuyla ilgili teknik destek ve donanım denetimi hizmetleriniz hakkında bilgi rica ederim.

Eksper mi yaptircan bilgisayara anlamadim?
Yani evet aklımda ki mevzuyu anladınız çünkü bir başka konu açtığımda orda sorunun ne olduğunu belirttim. Genel bir sorun olduğu aşikar ama hala mevzuyu çözmüş değilim. O sebeple kurumsal ve profesyonel destek almak istedim.

Yani evet aklımda ki mevzuyu anladınız çünkü bir başka konu açtığımda orda sorunun ne olduğunu belirttim. Genel bir sorun olduğu aşikar ama hala mevzuyu çözmüş değilim. O sebeple kurumsal ve profesyonel destek almak istedim.
problemin ne yardımcı olalım gereksiz yere 2-3k bayılma servislere

problemin ne yardımcı olalım gereksiz yere 2-3k bayılma servislere
Kısacası (Videolar mevcut lakin nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.) Herhangi bir oyunda rastgele ya ekran ciddi şekilde titriyor ya da ekranın eni boyunca full glich yiyor ama bu titremeler renkli değil düz oyunun titremesi gibi bir şey. bir kaç defa çok nadir bilgisayar boştayken masaüstünde titrerken yakaladım. Genel sistemde bir yavaşlık bulunuyor mesela app olarak WP'ye girmeye çalıştığımda belki 20 belki 30 saniye sonrasında yavaş yavaş açılıyor. Bilgisayarın kendini kastığını hissediyor gibiyim desem daha doğru telafuz olur

Kısacası (Videolar mevcut lakin nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.) Herhangi bir oyunda rastgele ya ekran ciddi şekilde titriyor ya da ekranın eni boyunca full glich yiyor ama bu titremeler renkli değil düz oyunun titremesi gibi bir şey. bir kaç defa çok nadir bilgisayar boştayken masaüstünde titrerken yakaladım. Genel sistemde bir yavaşlık bulunuyor mesela app olarak WP'ye girmeye çalıştığımda belki 20 belki 30 saniye sonrasında yavaş yavaş açılıyor. Bilgisayarın kendini kastığını hissediyor gibiyim desem daha doğru telafuz olur
titreme kablodan kullandığın ekrandan ya da ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. Yavaşlık ssd yüzünden olabilir. Kullandığın SSd 3 yıllık ise ömrünü tamamlamış olabilir. Bir check et ssd sağlığını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videoları https://streamable.com yükleyip link paylaşababilirsin

titreme kablodan kullandığın ekrandan ya da ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. Yavaşlık ssd yüzünden olabilir. Kullandığın SSd 3 yıllık ise ömrünü tamamlamış olabilir. Bir check et ssd sağlığını.
SSD haricinde hepsini yaptım. Parçaları nizami bir şekilde tak çıkar yaptım lakin iş görmedi. SSD'de nasıl check yapabilirim

SSD haricinde hepsini yaptım. Parçaları nizami bir şekilde tak çıkar yaptım lakin iş görmedi. SSD'de nasıl check yapabilirim

https://streamable.com/wqacx4 / https://streamable.com/2piqc7 / https://streamable.com/qp0xvk
daha bir sürü böyle görüntüler vardı ama çoğunu sildim. CS, GTA gibi oyunlarda sık sık yaşıyorum. Örneğin 180 FPS sabit ya da 165 FPS sabit gösterse bile kesinlikle 50-70 arası oynatıyor. Bu durum multimedya içinde geçerli.
bence senin ekran kartı essssalllleeee te vessselaaaaa şaka bi yana. Bu tarz glitchler genelde ekran kartı sebeplidir. Sana tavsiyem yedek bir ekran kartı bulup onunla sistemini bir dene. ama ben şahsen ekran kartından olduğuna %90 eminim.

bence senin ekran kartı essssalllleeee te vessselaaaaa
yapma yapma onu :D lütfen

bence senin ekran kartı essssalllleeee te vessselaaaaa şaka bi yana. Bu tarz glitchler genelde ekran kartı sebeplidir. Sana tavsiyem yedek bir ekran kartı bulup onunla sistemini bir dene. ama ben şahsen ekran kartından olduğuna %90 eminim.
Nasıl olabilir ki böyle bir şey yani anlam veremiyorum :D

yapma yapma onu :D lütfen

Nasıl olabilir ki böyle bir şey yani anlam veremiyorum :D
yani kanka elektronik alet yani bozulabilir.... şunu izle bak 0:58 sendekinin aynısı

Geri