Pendik taraflarinda fazla mi peki kavga olaylariliseden liseye değişir mesela bölgemde bıçaklanma garantili anadolu liseside var hiç kavga görmediğim okulumda var uyuşturucu satılıyor diye 2 yıl boyunca ortaokul çıkışıma polis geliyordu çıkışlar hep duman altıydı hepte kavga olurdu gece çıkıyorduk ne oluyor belli değildi
Pendiktemi yaşıyorsunPendik taraflarinda fazla mi peki kavga olaylari
hiçbi fikrim ve tanıdığım yok orada ben üsküdardayım kimseye bulaşmazsan bir şey olmaz 10. sınıfta bir 12den dayak yiyordum diğer bi 12 araya girdi onun dışında bir sorun yaşamadımPendik taraflarinda fazla mi peki kavga olaylari
Yok ya ben zaten yaşadağım olaydan sonra kimseye bulaşmıyorum hele istanbulda hiç bulaşmam da işte kızlarla aram iyi yanlışlıkla bilmediğim bir kızla konuşsam erkek arkadaşı falan çıksa ondan korkuyorum tek :dhiçbi fikrim ve tanıdığım yok orada ben üsküdardayım kimseye bulaşmazsan bir şey olmaz 10. sınıfta bir 12den dayak yiyordum diğer bi 12 araya girdi onun dışında bir sorun yaşamadım
O taraflarda ablam varPendiktemi yaşıyorsun
Pendikde bazı yerler sıkıntı bildiğim kadarıyla.Yok ya ben zaten yaşadağım olaydan sonra kimseye bulaşmıyorum hele istanbulda hiç bulaşmam da işte kızlarla aram iyi yanlışlıkla bilmediğim bir kızla konuşsam erkek arkadaşı falan çıksa ondan korkuyorum tek :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
O taraflarda ablam var
Aslında korkmama pek gerek yok ablamın kocası doğuda yaşıyordu aşiretler :qwkjgwqkjgwqnkj
ha yeni gelip direk sadece kızlarla konuşan çocuğa **** gibi kötü lakaplar takılır ve erkekler arasında pek sevilmez kusura bakma ama yapma bu dediğini özellikle 1-2 hafta 10. sınıfta yeni gelen çocuğu bu yüzden bıçaklama planları kuruyorlardı 2side kızdan red yiyince arkadaş oldularYok ya ben zaten yaşadağım olaydan sonra kimseye bulaşmıyorum hele istanbulda hiç bulaşmam da işte kızlarla aram iyi yanlışlıkla bilmediğim bir kızla konuşsam erkek arkadaşı falan çıksa ondan korkuyorum tek :d
O taraflarda ablam var
Aslında korkmama pek gerek yok ablamın kocası doğuda yaşıyordu aşiretler :qwkjgwqkjgwqnkj
Not alındı sağolasınha yeni gelip direk sadece kızlarla konuşan çocuğa **** gibi kötü lakaplar takılır ve erkekler arasında pek sevilmez kusura bakma ama yapma bu dediğini özellikle 1-2 hafta 10. sınıfta yeni gelen çocuğu bu yüzden bıçaklama planları kuruyorlardı 2side kızdan red yiyince arkadaş oldular
her okulda kavga olur ama gittiğin okulda yine bıçaklı kavga da olabilir sen karışmassan nolcak knkİstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
Sultangazi, esenler, esenyurt gibi yerlerde her gün kavga olur sultangazideyim bizim burada liseler arka arkaya kurulu her okulda bir kavga var yoksa liseler birbiri arasında kavga ediyor. Bıçak olayı filan da gerçek de çevren temiz olursa sıkıntı olmaz. Ağzı açık olanın ömrü uzun olmaz derler bizim burada.İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
Bu olaylara hiç girişmessem sıkıntı olur mu aramı iyi tutsam herkesleSultangazi, esenler, esenyurt gibi yerlerde her gün kavga olur sultangazideyim bizim burada liseler arka arkaya kurulu her okulda bir kavga var yoksa liseler birbiri arasında kavga ediyor. Bıçak olayı filan da gerçek de çevren temiz olursa sıkıntı olmaz. Ağzı açık olanın ömrü uzun olmaz derler bizim burada.