Neler Yeni

İstanbulda lise okumak

Semix59

80+ Silver
Anadolu lisesinde bir şey olmaz merak etme. Zaten genelde saçları ortadan ayrık zarganalar drill boylar oluyor. Takma kafana.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
liseden liseye değişir mesela bölgemde bıçaklanma garantili anadolu liseside var hiç kavga görmediğim okulumda var uyuşturucu satılıyor diye 2 yıl boyunca ortaokul çıkışıma polis geliyordu çıkışlar hep duman altıydı hepte kavga olurdu gece çıkıyorduk ne oluyor belli değildi
Pendik taraflarinda fazla mi peki kavga olaylari

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,928
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Pendik taraflarinda fazla mi peki kavga olaylari
hiçbi fikrim ve tanıdığım yok orada ben üsküdardayım kimseye bulaşmazsan bir şey olmaz 10. sınıfta bir 12den dayak yiyordum diğer bi 12 araya girdi onun dışında bir sorun yaşamadım

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
hiçbi fikrim ve tanıdığım yok orada ben üsküdardayım kimseye bulaşmazsan bir şey olmaz 10. sınıfta bir 12den dayak yiyordum diğer bi 12 araya girdi onun dışında bir sorun yaşamadım
Yok ya ben zaten yaşadağım olaydan sonra kimseye bulaşmıyorum hele istanbulda hiç bulaşmam da işte kızlarla aram iyi yanlışlıkla bilmediğim bir kızla konuşsam erkek arkadaşı falan çıksa ondan korkuyorum tek :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pendiktemi yaşıyorsun
O taraflarda ablam var

Aslında korkmama pek gerek yok ablamın kocası doğuda yaşıyordu aşiretler :qwkjgwqkjgwqnkj

Semix59

80+ Silver
Yok ya ben zaten yaşadağım olaydan sonra kimseye bulaşmıyorum hele istanbulda hiç bulaşmam da işte kızlarla aram iyi yanlışlıkla bilmediğim bir kızla konuşsam erkek arkadaşı falan çıksa ondan korkuyorum tek :d

O taraflarda ablam var

Aslında korkmama pek gerek yok ablamın kocası doğuda yaşıyordu aşiretler :qwkjgwqkjgwqnkj
Pendikde bazı yerler sıkıntı bildiğim kadarıyla.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Ama gideceğim yer eyüpsultan olacak herhalde

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,928
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

O taraflarda ablam var

ha yeni gelip direk sadece kızlarla konuşan çocuğa **** gibi kötü lakaplar takılır ve erkekler arasında pek sevilmez kusura bakma ama yapma bu dediğini özellikle 1-2 hafta 10. sınıfta yeni gelen çocuğu bu yüzden bıçaklama planları kuruyorlardı 2side kızdan red yiyince arkadaş oldular

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
ha yeni gelip direk sadece kızlarla konuşan çocuğa **** gibi kötü lakaplar takılır ve erkekler arasında pek sevilmez kusura bakma ama yapma bu dediğini özellikle 1-2 hafta 10. sınıfta yeni gelen çocuğu bu yüzden bıçaklama planları kuruyorlardı 2side kızdan red yiyince arkadaş oldular
Not alındı sağolasın

İlk o zaman direkt sınıftaki erkeklerle arkadaş olmaya çalışırım en mantıklısı bu

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
her okulda kavga olur ama gittiğin okulda yine bıçaklı kavga da olabilir sen karışmassan nolcak knk

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
İstanbulda lise okumak nasıl arkadaşlar böyle kavga olayları falan çok oluyor mu bıçaklı vs.
İnsanları nasıl cana yakın mı? Benim oturduğum şehirde şu an insanlar cana yakın kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. 11. sınıfım 2. dönem okulu istanbulda okuyacağım da.
Sultangazi, esenler, esenyurt gibi yerlerde her gün kavga olur sultangazideyim bizim burada liseler arka arkaya kurulu her okulda bir kavga var yoksa liseler birbiri arasında kavga ediyor. Bıçak olayı filan da gerçek de çevren temiz olursa sıkıntı olmaz. Ağzı açık olanın ömrü uzun olmaz derler bizim burada.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Sultangazi, esenler, esenyurt gibi yerlerde her gün kavga olur sultangazideyim bizim burada liseler arka arkaya kurulu her okulda bir kavga var yoksa liseler birbiri arasında kavga ediyor. Bıçak olayı filan da gerçek de çevren temiz olursa sıkıntı olmaz. Ağzı açık olanın ömrü uzun olmaz derler bizim burada.
Bu olaylara hiç girişmessem sıkıntı olur mu aramı iyi tutsam herkesle
Birde eyupsultan da dediğin yerler arasında mı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Merak etme husumetlin olmadığı sürece sana zarar gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom