Barneystinson
80+ Silver
Sağol kralHayırlı olsun demek düşer o zaman kral
Sağol kralHayırlı olsun demek düşer o zaman kral
kardeşim 2000tl ye 1660super alabilirsin ama fark az olduğu için o fiyata rtx 2070super alınır 1000tl daha koyulup bütçe yoksa bişe diyememİşine bak felan?
Yakışmıyor dostum, forumdayız.
İlk önce ayık kafayla bir gel, resmen dalga geçer gibi 1000 TL daha koy 2070S al diyorsun.
özelden link atarmısınSorun değil çoğu kişi attı kanka kulaklıkta açtığım konudaki son mesajlara baksana sjjsjsjddı
Daha pahalıya koysa daha rahat alıcı bulur ya o nasıl fiyat dolandırıcı değilse tabiiArkadaşlar bunu ciddiye almayın satan kişi dolandırıcı
7000 TL lik kart nasıl 3bin TL olsun
nie dolandırıcı olsunki görüosun kartı fotosu var tertermiz değilmiDaha pahalıya koysa daha rahat alıcı bulur ya o nasıl fiyat dolandırıcı değilse tabii
Dostum sen mi satıyorsun yoksa ya ?nie dolandırıcı olsunki görüosun kartı fotosu var tertermiz değilmi
Adam kullandığı kartın fotosunu atmış olabilir, gerçekten satıyor olmasından daha büyük bir ihtimalnie dolandırıcı olsunki görüosun kartı fotosu var tertermiz değilmi
sorun? 5600xt? çok alakasız şeyler5600xt alırsın oyun oynamaya vaktin olmaz sorunlarıyla uğraşmaktan driver sorunlu o kart
Bursa' da letgoda 1660ti var 2150 ye msı gamingArkadaşlar 2. el sıfır sanırım emniyet jelatinliymiş, almayı düşünenler varsa çok iyi ve diğer modellerden biraz daha performanslı OC yapılsada ısınmayacak bir model.
Pazarlıkla artık almayı düşünen varsa uygun fiyattan alabilir.
kart az kullanılmış kardeşim fanları görmedinmi ne bi aşınma ne bi bişe hem 2sene 8ay garantisi var kart 4aylık kart 4ayda ne olabilirkiDostum sen mi satıyorsun yoksa ya ?
Temiz olduğunu sorunsuz olduğunu görmeden nerden bilelim?
O yüzden en büyük ihtimal parayı vereceksin ve hiçbir şey yollamayacakkart az kullanılmış kardeşim fanları görmedinmi ne bi aşınma ne bi bişe hem 2sene 8ay garantisi var kart 4aylık kart 4ayda ne olabilirki