melidoas6
80+ Silver
Harbiden beni haklı çıkardın insanlar birbirlerinin kötülüklerini istiyor garipve bunu atıp uyarı yiyince sen
Çoğu şehirde 11₺ olduğunu düşünürsek İstanbul normal yineEskisehirde 12 13tl olan tam bilet İstanbulda 14 lira bedava gibi eskisehir küçücük şehir ama 13tl şaka gibi
Onu diyorum ya büyük şehir 14 lira eskisehirin ucundan ucuna gitsen İstanbulu ilçesi etmez 13tlÇoğu şehirde 11₺ olduğunu düşünürsek İstanbul normal yine
ama sen kaşındın benim attığım videonun suçu yoktu .dHarbiden beni haklı çıkardın insanlar birbirlerinin kötülüklerini istiyor garip
Kocaeliden İstanbula Gidiyorum. Kocaelinin Masrafı sadece 1100TL. Birde Marmaray Abonman var o da 1200TL olacak. Şuraya bak paralar nerelere gidiyor.halen ucuz mu hiç işe gidiyormusun istanbulda sen yada kocaeliden istanbula kaç otobüs marmaray biniyorsun hesapla ücretini boş yazcana
ya sorma hocam nasıl zarar ediyorlar ben anlamıyorum metro biniyorum bazen küçükçekmeceden abartmıyorum 20 dk bekliyorum bazen full çekiyorKocaeliden İstanbula Gidiyorum. Kocaelinin Masrafı sadece 1100TL. Birde Marmaray Abonman var o da 1200TL olacak. Şuraya bak paralar nerelere gidiyor.