Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Benim fikrimce okunmaz ama sizin fikrinizi almak istedim ve onerebileceginiz bir il varmi ? Bursada yaşıyorum
Benim fikrimce okunmaz ama sizin fikrinizi almak istedim ve onerebileceginiz bir il varmi ? Bursada yaşıyorum
Allaha sukur durumumuz iyi gıbrıs var barış abinin yanina gacabilirim ama mimarlik yok sanirsam mimarlik bolumu istiyorum benTürkiye'de üniversite okunmaz aslında dersi iyi olan ve maddi durumu iyi olan düşünmeden yurt dışına çıksın .
mesela bunu neye dayanarak söylüyosun türkiyede okudun muTürkiye'de üniversite okunmaz aslında dersi iyi olan ve maddi durumu iyi olan düşünmeden yurt dışına çıksın .
Ege'ye yerleşmek istiyorum bu sene nasıl acaba biraz anlatır mısınız ?İzmir, kesinlikle okumaya değer. Hele birde egeye yerleşirsen on numara.
Türkiye'de okursan kazanacağın para belli yurt dışına yerleşip refah ve rahatlık içinde yaşamak varken ? ayrıca her şehirde üniversite olması ülkedeki üniversiteleri değersizleştiriyor ve mezun olmanın anlamı kalmıyor .mesela bunu neye dayanarak söylüyosun türkiyede okudun mu
öğrenim hayatını ne kadarını burada geçirdin
neden okunmamalı
aydınlatırsan sevinirim merak ettim
Ben ege de okumadım dokuz Eylül'de okudum ama ege gerçekten güzel bir yer. İzmirin girişinde merkezi yerde ve güzel yeşil bir yerleşkesi var. Eğitim konusunda da iyidir kesinlikle sana bir şeyler katar. Ama ülke durumundan dolayı okul sonrası iş konusunda bir şey diyemem. Facebook ve instada falan ege ile ilgili guruplara girip bilgide alabilirsin.Ege'ye yerleşmek istiyorum bu sene nasıl acaba biraz anlatır mısınız ?
saydıkların burada okunmayacağı anlamına gelmezTürkiye'de okursan kazanacağın para belli yurt dışına yerleşip refah ve rahatlık içinde yaşamak varken ? ayrıca her şehirde üniversite olması ülkedeki üniversiteleri değersizleştiriyor ve mezun olmanın anlamı kalmıyor .