Neler Yeni

İstanbul'da üniversite okunur mu ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hayır hem okunmaz hem çalışılmaz ikisi içinde yurt dışı daha iyi .
merak ettim Türkiyede okudun mu eğitim düzeyin ne görmüş geçirmişliğin ve bunları söylemek için nasıl bir tecrübede bulundun

açıklayıp aydınlatır mısın ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Hayır hem okunmaz hem çalışılmaz ikisi içinde yurt dışı daha iyi .
Öyle bir kesinlik yok sonuçta herkes imkanları el vermiyor ama okulu okuyup bitirdikten sonra gidebilme şansın var işte o zaman gidip hayatını başka yerde kurabilirsin.
Türkiye den mezun bir çok başarılı insan var.

Beren

80+ Gold
merak ettim Türkiyede okudun mu eğitim düzeyin ne görmüş geçirmişliğin ve bunları söylemek için nasıl bir tecrübede bulundun

Bir şeyleri eleştirmek için illa o şeyi yapmamıza gerek yok o zaman eleştiri kavramı olmazdı ve tüm geceyi seni aydınlatarak geçirmeyeceğim .

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

Bence adam haklı illâ okumak gerekmez duyduğumuz gördüğümüz şeyler çok açık bence en azindan bazi ulkeler icin gecerli bu durum

Beren

80+ Gold
Öyle bir kesinlik yok sonuçta herkes imkanları el vermiyor ama okulu okuyup bitirdikten sonra gidebilme şansın var işte o zaman gidip hayatını başka yerde kurabilirsin.
Türkiye den mezun bir çok başarılı insan var.
Zaten ilk attığım mesajda onu dedim maddi durum iyi ise gidilir dedim ve Türkiye'den başarılı olup giden insanların hepsi yaşlı yani eski Türkiye üniversitelerinden mezun olmuş insanlar o zamanlar her yerde üniversite yoktu olanlarda iyi idi .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bir şeyleri eleştirmek için illa o şeyi yapmamıza gerek yok o zaman eleştiri kavramı olmazdı ve tüm geceyi seni aydınlatarak geçirmeyeceğim .
aydınlatamadığın için devam et dostum bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmazsın umarım bir daha
insanları yanlış yönlendirmemen gerektiğini anlamışsındır umarım

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz

Türkiye de belirli üniversiteler hariç bir çok üniversiteden mezun olup yurt dışında iş bulma imkanın zor. Kişinin de etkisi var ama dediğin gibi.
Türkiyenin eğitimi kötü olabilir ama Universite eğitimi düzgün bir universitede tabi kötü değildir.
Ayrıca yurtdışında genç güce aç oldukları için olabildiğince genç güç alıyorlar yani iyi bir universiteden mezun olup gitme planlarını yapıp gidersen orada aç kalmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten ilk attığım mesajda onu dedim maddi durum iyi ise gidilir dedim ve Türkiye'den başarılı olup giden insanların hepsi yaşlı yani eski Türkiye üniversitelerinden mezun olmuş insanlar o zamanlar her yerde üniversite yoktu olanlarda iyi idi .
Hayır güzel bir universiteden mezun olursan ve dilini geliştirip gitmeye karar verirsen yurtdışında seni aç bırakmazlar buna emin olabilirsin.

Beren

80+ Gold
aydınlatamadığın için devam et dostum bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmazsın umarım bir daha
insanları yanlış yönlendirmemen gerektiğini anlamışsındır umarım
Bence sen yanlış yönlendiriyorsun ve bilmeme gerek yok duyduklarımız yeterli .

Türkiyenin eğitimi kötü olabilir ama Universite eğitimi düzgün bir universitede tabi kötü değildir.
Ayrıca yurtdışında genç güce aç oldukları için olabildiğince genç güç alıyorlar yani iyi bir universiteden mezun olup gitme planlarını yapıp gidersen orada aç kalmazsın.

Hayır güzel bir universiteden mezun olursan ve dilini geliştirip gitmeye karar verirsen yurtdışında seni aç bırakmazlar buna emin olabilirsin.
Benim dediğim şey zaten Türkiye'de güzel bir yer kazanırsan Avrupa da belli başlı yerlerden bursta kazanırsın ve gidersn sen İstanbul'da mı okumak isterdin yoksa İtalya'da Almanya'da Polonya'da mı ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bence sen yanlış yönlendiriyorsun ve bilmeme gerek yok duyduklarımız yeterli .
hayır arkanda bir dayanağın yok olsa kabul ederim ben zaten kafası sabit insanlardan değilim ama öyle yok okunmaz deyip kaçmayla olmaz örneğini vericen açıklıcaksın öyle mesela ben sana okunabileceğine dair 10 tane neden sayarım örneğin anlatabildim umarım
öyle duyduklarınla yönlendirme insanları bildiklerinle yönlendir

Barneystinson

80+ Silver
Ben koçta okumuştum

Beren

80+ Gold
hayır arkanda bir dayanağın yok olsa kabul ederim ben zaten kafası sabit insanlardan değilim ama öyle yok okunmaz deyip kaçmayla olmaz örneğini vericen açıklıcaksın öyle mesela ben sana okunabileceğine dair 10 tane neden sayarım örneğin anlatabildim umarım
öyle duyduklarınla yönlendirme insanları bildiklerinle yönlendir
Ya senin anlama kıtlığın mı var mesela örnekle anlatayım forumda bir konu açılmış gtx 1070 mi yoksa rtx 2070 mi diye sen ikisini de kullanmadın ama hangisinin daha iyi olduğunu biliyorsun çünkü duydukların ve gördüklerin yeterli anladın mı ?

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aşağılamak için söylemiyorum,
Hakkari üniversitesinden mezun olan ile AB'de bir üniversiteden mezun gençin arasında dağlar kadar fark var. Genç güç arıyorlar diye bu kadar düşmezler. Afgansitandan mezun olan adamı gelir alırlar yoksa... İş başvurunu kabul etmezler bile, zaten iş bulursun ama nasıl iş ? Fabrika da çalışmakta bir iş bir şirkette yazılımcı olarak çalışmakta iş.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Türkiye'de üniversite okunmaz aslında dersi iyi olan ve maddi durumu iyi olan düşünmeden yurt dışına çıksın .
Arkadaş 369 puan ile Balkan Ünisine gitmiş Makedonya’da iyi mi sizce?

Top Bottom