O adamın yanına kaçma da nereye kaçarsan kaçAllaha sukur durumumuz iyi gıbrıs var barış abinin yanina gacabilirim ama mimarlik yok sanirsam mimarlik bolumu istiyorum ben
O adamın yanına kaçma da nereye kaçarsan kaçAllaha sukur durumumuz iyi gıbrıs var barış abinin yanina gacabilirim ama mimarlik yok sanirsam mimarlik bolumu istiyorum ben
Bir nebze haklısın ama diğer arkadaşın da doğruluk payı var. Ayrıca dünya çapında dediğin okulların dünya çapındaki sıralamasına da bak bir bence öyle ilk 100 de falan sanıyorsun sanırım. Ben lisede okurken ingilizce öğretmenim odtü mühendislik mezunu bir kadındı ama ingilizce öğretmenliği yapıyordu sebebi mağlum. Ve bu dediğim 10 sene evveldi şimdiki durum daha da vahim.saydıkların burada okunmayacağı anlamına gelmez
cerrahpaşa
istanbul teknik
çapa
odtü
yıldız teknik gibi üniversiteler dünya standartlarında eğitim veriyor yani olay sende biter öyle okunmaz diyip silip atman doğru değil hele ki birilerini yönlendirmen asla doğru değil onun için araştırmadan daha yolun başında olan arkadaşlarımıza yanlış bilgi verip geleceğe dair umutlarını kırmayalım
çalışana dünyanın her yerinde para var
olay sende biter ayrıca her yurt dışına yerleşen de refah içerisinde yaşamıyor
saygılar iyi akşamlar
Çok teşekkür ederimBen ege de okumadım dokuz Eylül'de okudum ama ege gerçekten güzel bir yer. İzmirin girişinde merkezi yerde ve güzel yeşil bir yerleşkesi var. Eğitim konusunda da iyidir kesinlikle sana bir şeyler katar. Ama ülke durumundan dolayı okul sonrası iş konusunda bir şey diyemem. Facebook ve instada falan ege ile ilgili guruplara girip bilgide alabilirsin.
anlık olarak hepsi hakkında detaylı bilgiye sahibim eğer kendini güncelleyen biriysen bu üniversitelerden (tıp hariç çünkü o garanti zaten) mezun olup ta aç kalman çok çok düşük ihtimal çünkü işi gerçekten öğrenmiş oluyosun ve çoğu üniversitenin ciddi manada yurtdışında denkliği varBir nebze haklısın ama diğer arkadaşın da doğruluk payı var. Ayrıca dünya çapında dediğin okulların dünya çapındaki sıralamasına da bak bir bence öyle ilk 100 de falan sanıyorsun sanırım. Ben lisede okurken ingilizce öğretmenim odtü mühendislik mezunu bir kadındı ama ingilizce öğretmenliği yapıyordu sebebi mağlum. Ve bu dediğim 10 sene evveldi şimdiki durum daha da vahim.
ama haklılık payın da var bu aradaBir nebze haklısın ama diğer arkadaşın da doğruluk payı var. Ayrıca dünya çapında dediğin okulların dünya çapındaki sıralamasına da bak bir bence öyle ilk 100 de falan sanıyorsun sanırım. Ben lisede okurken ingilizce öğretmenim odtü mühendislik mezunu bir kadındı ama ingilizce öğretmenliği yapıyordu sebebi mağlum. Ve bu dediğim 10 sene evveldi şimdiki durum daha da vahim.
Egenin sadece ismi var dostum Egosu kariyerinden büyük hocalar ile dolu. Kimisi çok bilgiden konu anlatamıyorum, kimisi dersin uzmanı olmamasına rağmen derslere giriyor. Yaşlı bir kadro var yeni müfredatı bilmedikleri için giriş seviyesinde anlatım sunuyorlar. Ege'nin en iyi eğitim alanı olan bölümü sağlık gerisi fazla abartı kaçıyor.Ben ege de okumadım dokuz Eylül'de okudum ama ege gerçekten güzel bir yer. İzmirin girişinde merkezi yerde ve güzel yeşil bir yerleşkesi var. Eğitim konusunda da iyidir kesinlikle sana bir şeyler katar. Ama ülke durumundan dolayı okul sonrası iş konusunda bir şey diyemem. Facebook ve instada falan ege ile ilgili guruplara girip bilgide alabilirsin.
Doğrudur orda okumadığım için kesin bilgi veremem ben daha çok yer mekan olarak yazdım zaten. Çoğunlukla okul seçilirken eğitimi dışında yeri, yerleşkesi, bazı yerlere yakınlığı da öğrencilerin tercihi. Ege bunlar için güzel bence.Egenin sadece ismi var dostum Egosu kariyerinden büyük hocalar ile dolu. Kimisi çok bilgiden konu anlatamıyorum, kimisi dersin uzmanı olmamasına rağmen derslere giriyor. Yaşlı bir kadro var yeni müfredatı bilmedikleri için giriş seviyesinde anlatım sunuyorlar. Ege'nin en iyi eğitim alanı olan bölümü sağlık gerisi fazla abartı kaçıyor.
Mekan ve ortam için gelmek isteyen var ise direk gelsin zaten. Kampüsün içinde sıkılmadan rahat 7 saat takılır.Doğrudur orda okumadığım için kesin bilgi veremem ben daha çok yer mekan olarak yazdım zaten. Çoğunlukla okul seçilirken eğitimi dışında yeri, yerleşkesi, bazı yerlere yakınlığı da öğrencilerin tercihi. Ege bunlar için güzel bence.
Saydığın üniversitelere gideceklerine yurt dışına gitsinler en azından değer görürler :dsaydıkların burada okunmayacağı anlamına gelmez
cerrahpaşa
istanbul teknik
çapa
odtü
yıldız teknik gibi üniversiteler dünya standartlarında eğitim veriyor yani olay sende biter öyle okunmaz diyip silip atman doğru değil hele ki birilerini yönlendirmen asla doğru değil onun için araştırmadan daha yolun başında olan arkadaşlarımıza yanlış bilgi verip geleceğe dair umutlarını kırmayalım
çalışana dünyanın her yerinde para var
olay sende biter ayrıca her yurt dışına yerleşen de refah içerisinde yaşamıyor
saygılar iyi akşamlar
Yanlış.Türkiye'de üniversite okunmaz aslında dersi iyi olan ve maddi durumu iyi olan düşünmeden yurt dışına çıksın .
Türkiyedeki en iyi üniversiteler istanbulda.Benim fikrimce okunmaz ama sizin fikrinizi almak istedim ve onerebileceginiz bir il varmi ? Bursada yaşıyorum
Ben ve ablam Marmarada ben bilgisayar muh okuyorum ablamda tıp okuyor. okunur tabii kiBenim fikrimce okunmaz ama sizin fikrinizi almak istedim ve onerebileceginiz bir il varmi ? Bursada yaşıyorum
Hayır hem okunmaz hem çalışılmaz ikisi içinde yurt dışı daha iyi .Yanlış.
Türkiye de okunur ama çalışmak ve yaşamak için başka yere gitmelisin.
mesela bunu neye dayanarak söylüyosun türkiyede okudun mu
öğrenim hayatını ne kadarını burada geçirdin
neden okunmamalı
aydınlatırsan sevinirim merak ettim