İstatislik gerektiren bir web sitesini yapay zeka ile yapmak mümkün mü?

kandiljian

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,844
Arkadaşlar amerika pazarında tutacağına inandığım bir site fikrim var. Yapmak istediğim sayfa birden fazla siteden bilgileri kıyaslayarak kullanıcıya sunacak. Bu tarzda aslında çok basit görünen bir işlevi gerçekleştirmek için çok ciddi bir bilgi birikimi gerekir mi? Bunu yapay zeka ile birlikte gerçekleştirmek istiyorum.

Arkadaşlar amerika pazarında tutacağına inandığım bir site fikrim var. Yapmak istediğim sayfa birden fazla siteden bilgileri kıyaslayarak kullanıcıya sunacak. Bu tarzda aslında çok basit görünen bir işlevi gerçekleştirmek için çok ciddi bir bilgi birikimi gerekir mi? Bunu yapay zeka ile birlikte gerçekleştirmek istiyorum.
Akakçe Gibi Mi ?

Yapay zekalar zaten bir şeyi araştırırken birçok siteye girip verileri toplayıp kendilerince özetliyorlar veya ayrı ayrı özellikler içeren bir şey varsa hangi siteden hangi bilgiyi aldığını söylüyor yani ChatGPT için diyorum linkini atıyor basıyorum aynısı yazıyor gibi gibi bunun için bazı yerlerde manuel müdahale gerekebilir ama genel itibariyle istediğini yapar. Yaptırırken bazı şeyleri kendin öğrenmen senin kârına olur özellikle öğrenmek için örnek olarak söylüyorum sol tarafa yaslı olan kutucuğu sağ tarafa yaslı hale getir ve içindeki yazıların puntosunu birazcık daha büyüt ve kodlarda hangi satırları değiştirdiğini bana söyle gibi şeyler söylersen değiştirdiği yerleri söyler baka baka az çok anlamaya çalışırsın ve öğrenerek yaparsın bazı yerlerde hatalar çok yapıyor detaylı bir şey istediğinde bu konularda elle değişmeler gerekebiliyor. Hatta bazen doğru yaptığı şeyi sonradan bozabiliyor yani bir şeyi yazarken uzun uzun değil kısa yazarsan ya da 10 20 madde değil 1 2 maddeyle tek tek değişimler istersen daha doğru sonuçlar veriyor.

Geri