Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Öyle değil mi zaten?@crazyreign ben yine sizi crazyengin sandım.
Öyle değil mi zaten?@crazyreign ben yine sizi crazyengin sandım.
Dostum eleştirilmeyi seviyorum , ne kadar eşeleştiri o kadar iyi. Ayrıca Yasin kareşimizi seviyorumbence bu kadar kalp kırıcı olmamalısın
Kreş sandım büyüyünce çocuğumu yasin kreşlerine göndercem.kareşimizi
Biz böyle anlaşıyoruz dostum merak etme. Forum eleştiri yeridir. Üslubumuzu bozmadığımız sürece birbirimizi eleştirmek güzeldir. Ben mesela zevk alırım böyle eleştiriden.bence bu kadar kalp kırıcı olmamalısın
Hocam Çoklu çekirdekte Amd daha önde tekli çekirdekte ise %5 fark var . Ki ben aynı performansı b450 anakartta alabiliyorsunuz . Ki ayrıca dediğinize katılıyorum10700K iyi bir işlemcidir, isteyen alır, kimsede niye aldın diyemez. 3700x'te iyi bir işlemcidir, isteyen alır, kimsede niye aldın diyemez. Ayrıca hem daha performanslı, hem daha güncel bir ürün için 1000tl fark verilir.(3700x alıp stok soğutucu ilede kullanmazsın bu arada)
Seviyom la seni çokBiz böyle anlaşıyoruz dostum merak etme. Forum eleştiri yeridir. Üslubumuzu bozmadığımız sürece birbirimizi eleştirmek güzeldir. Ben mesela zevk alırım böyle eleştiriden.
R7 3700X'i B450M S2H'da kullanırken i7 10700K'yı Z490M-Plus'da kullanmamız niye.Ryzen 7 3700x için Gigabayte B450m S2H 494Tl + 2599Tl= 3093Tl
Intel Core i7 10700k için Asus Z490M-Plus 1477Tl + 3879Tl= 5356Tl
Bu arada nerede saçmalamışım hala anlamadım Ki ayrıca bende i7 9700k da var ama Amd daha performanslı geliyor :İntel 10. Nesil alınır mı değil de neden alınmamalı gibi hiç objektif olmayan bir konu olmuş. Bu arada işlemciler hakkındaki bilginizi bir daha gözden geçirin derim. Birçok yerde saçmalamışsınız.
Kanka F/P açısından karşılaştırdım ki b460 anakartlar daha duyurulmadı bileR7 3700X'i B450M S2H'da kullanırken i7 10700K'yı Z490M-Plus'da kullanmamız niye.
Ama duyurulduğunda uygun fiyatlı olursa alınır bence. Ben B365M-Pro vh'ı 500tl civarına almıştım mis gibi de kullanıyorum.Kanka F/P açısından karşılaştırdım ki b460 anakartlar daha duyurulmadı bile
Kanka bu durumuda değerlendirdim ,ve yazdımAma duyurulduğunda uygun fiyatlı olursa alınır bence. Ben B365M-Pro vh'ı 500tl civarına almıştım mis gibi de kullanıyorum.
İlk işlemcim İntel Pentium e6500 hala kullanıyorum multimedya olarakSevmiyorum seni İntel.Fiyatların,geçmiştekiler hiç sevemedim.
Aslında olay da bu kanki. Henüz 10. nesiller tam duyurulmamışken yıllanmış 3. nesil ile karşılaştırman olmamış. Şuan dediğin gibi en ucuz anakart 1500tl intel 10. nesil tarafında ancak 400-500tl'ye de intel 10. nesil destekli anakartların alınabileceğini düşünüyorum. Yani işte cevabı-5 için farklı bir konu tercih edebilirsin. Bu konu şuan konuşulmamalı.Kanka bu durumuda değerlendirdim ,ve yazdım
Kanka unutmaki bu 3.nesil işlemciler 9.nesil in rakibi idi, intel 4çnesile rakip olarak single core da %5 fark yaratan işlemci duyuruyor . Ve ayrıca arada yine 1000 tl fark olur Buda yine alınabilir kılmaz . Ama 4. nesil ryzen çıkınca işler kızışacakAslında olay da bu kanki. Henüz 10. nesiller tam duyurulmamışken yıllanmış 3. nesil ile karşılaştırman olmamış. Şuan dediğin gibi en ucuz anakart 1500tl Intel 10. nesil tarafında ancak 400-500tl'ye de Intel 10. nesil destekli anakartların alınabileceğini düşünüyorum. Yani işte cevabı-5 için farklı bir konu tercih edebilirsin. Bu konu şuan konuşulmamalı.
İntel'in olayı 11 yada 12. nesilde olacak bence. Bu 10. nesil çoklu çekirdek denemesi gibi bir şeydi. Talebi değerlendirecekler sanırım.Kanka unutmaki bu 3.nesil işlemciler 9.nesil in rakibi idi, Intel 4çnesile rakip olarak single core da %5 fark yaratan işlemci duyuruyor . Ve ayrıca arada yine 1000 TL fark olur Buda yine alınabilir kılmaz . Ama 4. nesil ryzen çıkınca işler kızışacak