Evet 20 ayağa sıkma sonrası 1 doğru atışMuhalefet bir haftadır KYK borçlarının faizlerinin silinmesi konusunda hükümete baskı yaptı, bir haftanın sonunda da sonuç verdi. Bu güzel icraati için hükümete ve muhalefete teşekkür etmek istiyorum. Allah'ın bir günü de iyi bir haberle karşılaştıktık, bu sevindirici.
Önce bu konuda bir şey yapmadıkları için muhalefetle dalga geçmiştim. Ama beni utandırmaya başladılar helal olsun.
Verdiklerinin %90'ı boş vaadlerKemal Kılıçdaroğlu son senelerde sürekli gençlere yönelik vaatlerde bulunsa da, iktidara geldiğinde büyük bir çoğunluğunu gerçekleştiremez.
bana birini hatırlattıKemal Kılıçdaroğlu son senelerde sürekli gençlere yönelik vaatlerde bulunsa da, iktidara geldiğinde büyük bir çoğunluğunu gerçekleştiremez.
Amaç vaadleri değil benim için amaç allah aşķına artık 10 11 senedir şunu duymaktan bdn yorulKemal Kılıçdaroğlu son senelerde sürekli gençlere yönelik vaatlerde bulunsa da, iktidara geldiğinde büyük bir çoğunluğunu gerçekleştiremez.
KYK borçları silindi diye ne kadar büyük bir kitle gelebilir ki sence ?Seçim kaybetmeyceklerini bilseler elini kaldırmaz tayyip
Ev Hanımlarına Maaş bağlıcazEvet 20 ayağa sıkma sonrası 1 doğru atış
Evet şimdi 30 defa daha ayağa sıkmaya devam etmeye devam .
Muhalefet kırk yılda bir doğru bir muhalefet yaptı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verdiklerinin %90'ı boş vaadler
Halen böyle hayal dünyasında yaşamaya devam ederse o seçimi hiç değiştiremez.
Yapmadığı kalmadı orası ayrı zaten de böyle bir adam başa geçmesin cidden dediklerinin %90'ı boş
kısaca şöyle diyim kurt yedigi ayazı unutmaz az aklı çalışan adam şunu düşünürKYK borçları silindi diye ne kadar büyük bir kitle gelebilir ki sence ?
Ev Hanımlarına Maaş bağlıcaz
Yeni gelişmeleri denemek istemiyorumBu herife vereceğime Tayyibe veririm daha iyi.
Vergilerim güzel yerlere gider artıkKYK borçları silindi diye ne kadar büyük bir kitle gelebilir ki sence ?
Ev Hanımlarına Maaş bağlıcaz