istediğim ekran çözünürlüğünde oynayamıyorum

ib8ot

80+
Reaksiyon skoru
16
ekran kartım HD 45650
Ekran Alıntısı.PNG

böyle oluyo sadece bu ekran çözünürlüklerini kullanabiliyorum :( bu sorunun çözümünü bilen varmı?

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    19.3 KB · Hit: 70
1.si oynadığın oyun nedir eski bir oyunsa böyle sorunlar olabiliyo patchler ile düzeltiyolar.(Wc3 mesela)
2.si bilgisayarın oyun gereksinimlerini tam karşıladığından emin misin??
3.sü belki uyumluluk ile ilgili bir sıkıntı olabilir (eski oyunlarda olabiliyor)

1.si oynadığın oyun nedir eski bir oyunsa böyle sorunlar olabiliyo patchler ile düzeltiyolar.(Wc3 mesela)
3.sü belki uyumluluk ile ilgili bir sıkıntı olabilir (eski oyunlarda olabiliyor)
yok eskiden istediğim çöz. oynayabiliyordum şuan olmuyor

Bilgisayarın ana çözünürlüğü değişmiştir belki görüntü ayarlarından bir bak bir de uyumluluktan deneyebilirsin. O da olmazsa oyunun ismi resolution fix 1920*1080 vs yaz google a vardır elbet aynı sorunu yaşamış birileri

bu oyunla alakası yok diğer oyunlardada oluyo

e
Bilgisayarın ana çözünürlüğü değişmiştir belki görüntü ayarlarından bir bak bir de uyumluluktan deneyebilirsin. O da olmazsa oyunun ismi resolution fix 1920*1080 vs yaz google a vardır elbet aynı sorunu yaşamış birileri
kran çöz. en yüksekte önerilen olanda

Hocam öncelikle art arda mesaj yerine tek bir mesajda bilgileri paylaşman yardımcı olmamız açısından daha faydalı olucaktır.
Uyumluluk-Sorun çöz ordan bir bak istersen

ekran kartım HD 45650
Ekran Alıntısı.PNG

böyle oluyo sadece bu ekran çözünürlüklerini kullanabiliyorum :( bu sorunun çözümünü bilen varmı?
Full screen ayarını aç sonra bidaha dene sonra masa üstüne sağ tık bas görüntü ayarlarından düzelt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,153
Üyeler
192,624
Son üye
entropy57
Geri