@Ryzhem doğruları söyleyince kızgın mı atıyorsun ?? Sen umut ver o zaman 60 aldım 100 lüğe de rahat girerim yaBence alınmazsın
@Ryzhem doğruları söyleyince kızgın mı atıyorsun ?? Sen umut ver o zaman 60 aldım 100 lüğe de rahat girerim yaBence alınmazsın
LGS kadar saçma bir sınav sistemi yokArkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Adres de önemli sadece ortalama değil.Arkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Okula öğrencileri kim alıyorsa onun vicdanına bağlı tamamenArkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
alırlarArkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Adres tutuyorsa girersin büyük ihtimalle başka mahalleden ortalaması senden yüksek olanlar senden geç giriyor.Adres tutuyor
Ya iyi mi bilceksiniz benden.Gittiğim okul en düşük 90'larla alıyordu ama 68 ortalaması olan da var.rahat alınırsın diye bir şey yok o kul 77.3 le alıyor öğrenci eksiği olursa ve en yüksek puan olursa ozaman alınır
alınırsın alınmaz isende nakil ile başvur nakil oldugunda ortalama 3 4 düşüyor zaten 4 - 8 arası nakil başvurusu yapma fırsatınıda yakalarsın rahat olArkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Girerim yani dimi?Ya iyi mi bilceksiniz benden.Gittiğim okul en düşük 90'larla alıyordu ama 68 ortalaması olan da var.
İnşallah yaalınırsın alınmaz isende nakil ile başvur nakil oldugunda ortalama 3 4 düşüyor zaten 4 - 8 arası nakil başvurusu yapma fırsatınıda yakalarsın rahat ol
Adrese göre yerleştirmedeki şartları karşılıyorsan girersin.Arkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?