Neler Yeni

İstediğim liseye girebilir miyim?

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Arkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Bence ortalaması 97.3 olan çok fazla öğrenci olmayacağından boş kontenjan illaki olacaktır girme ihtimalin var. Bizim okul da 85 istiyordu 94'le girmiştim ama kontenjan dolu olduğundan ortalaması 84.6 olan arkadaşım okula girememişti yine de aklında bulunsun.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Arkadaşlar OKB ile alan okullardan birine girmek istiyorum. OKB'yi kısaca açıklayacak olursam 6. 7. Ve 8.sınıf okul ortalamalarını alıp sınavsız okula yerleştirilebiliyorsun. Her neyse benim istediğim okulun OKB'si 97.3 fakat benim OKB'm 96.5 sizce alınır mıyım?
Önünde çok kişi okuldada az yer varsa alınmassın fakat 96.5 puan altı isr hepsi ilk önce seni alırlar

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Tamamiyle kontenjan durumuna ve talebe bağlı.
Ama bence alınma ihtimalin daha yüksek.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Adrese göre yerleştirmedeki şartları karşılıyorsan girersin.
Evin uzaklığı, ortalaman, devamsızlık sayın vs vs.
Bunları tam bilmeden bir şey söyleyemeyiz.
Sınava girmeyecek misin?
Bu sene zaten Devamsızlık yazılmıyor evin uzaklığında da sorun yok sadece ortalama

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
boş kontenjan bulamaya çalış ilk başta giremezsen de boş kontenjanlara bakarak gidebilirsin https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx buradan bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,678
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom