usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
knk ya riske girip bu işe odaklanıp yani yapmak istediğin işe odaklanıp diğer işlere daha az ağırlık vereceksin yada hayallerini bi kenara atıp dersini güzelce çalışıp bir meslek edinmeye çalışacaksın ama bana sorarsan hayallerinin peşinden git derim çünkü bundan 20yıl sona keşke yapsaydım lan diye pişman olabilirsin öyüzden aklından ne geçiyorsa onu yapBenim hayalimde aynı 2 şey var. Ya normal yayıncı veya içerik üreticisi ya da donanım ile ilgili içerik üreten kanallar gibi. Bu konuya küçüklükten beri ilgim var. Her yerde görüyorum ileride ne olmak istiyorsan onun peşinde koş. Ben bilgisayar mühendisi veya diğer onun gibi meslekler istemiyorum. Şu an lise 3E gidiyorum. Dediğim gibi içerik üretmek istiyorum ama bunu yapabilecek ekipmanlarım ve donanımım yok. Eğer şu sıralar başlamasam da geç kalmış olabilirim. 1 sene sonra da üniversite sınavı var. Büyük ihtimal pek de bir şey yapamayacağım ilk sene. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Bir yazıda gördüm. Bir mesleğe girerken daha çok sizin ilgilerinizi soruyorlar diploma küçük bir kısım demişti. Yani dediğim gibi bu platform da geç kalır ve gelişemez isem en kötü böyle bir mesleğe falan girerim diye düşünüyorum. Ama bir yandan da o kadar işsiz insan aklıma gelince bir tedirgin oluyorum. Şu anki kötü bilgisayarımı satıp üstüne de az para eklesem yeni bilgisayar olabilirim dört bin TL'ye. Sizce ne yapmam gerek.