Neler Yeni

İstediğim Meslek Nasıl Olabilirim?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Nachi

80+ Platinum
Çok emek vermen gerek ama bunu kesinlikle söylemeliyim. Yalapşap yaparsan olmaz. Oturup kurgusu,montajı ve seslendirmesi üzerinde çalışman gerek. Video yüklersen ve izlenmez ise de üzme kendini. İlla ki bir şekilde bir videon patlıyor ve iyi izleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk adım soyadım :D
benim de kanalım var bi videom 38k izlenmis neredeyse 1k like olcak olabildiğince kaliteli sıkılmayacagın video cekmek lazım pesetmemeli hemen

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Yaşın küçükse bu tür şeyler istemen normal. Bunlar riskli işler. Hiç girme derim. Eğer elinde bir PC varsa yada PC alıcaksan yazılım ve ya tasarım-editörlük tarzı şeyler daha güvenilir.
5 yıl sonra yazılım diye bir meslek olamayacak yapay zeka ve robotlar yapıcak.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam montaj ve edit yeteneklerinizi geliştirin. Videoları bol montajlı ve mizahlı yapmaya çalışın. Bakın Türkiye de şöyle bir içeriği çok az kişi yapıyor. Deneyin bir.
Hangi programı kullanıyorsunuz?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Premiere Pro kullanıyorum. After Effects öğrenip videoları biraz daha geliştirme planım var.
Öğrenmeniz sizin adınıza iyi olur ama gelişmek biraz da şans işi ne kanallar görüyorum yüzbinlerce abonelik kanallardan daha iyi işler çıkaran fakat 1-2 k izlenen. Burda ki etkenler biraz kitleniz birazda şansınız. Doğru kitle seçimi şart.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öğrenmeniz sizin adınıza iyi olur ama gelişmek biraz da şans işi ne kanallar görüyorum yüzbinlerce abonelik kanallardan daha iyi işler çıkaran fakat 1-2 k izlenen. Burda ki etkenler biraz kitleniz birazda şansınız. Doğru kitle seçimi şart.
Hocam unutmayın ama başarı hiçbir zaman rastlantı olmamıştır. Eğer hayalleriniz için çok çalışırsanız elbet bir gün karşılığını kat ve kat alacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdaki en önemli etkenler azim ve sürdürülebilirlik.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Benim hayalimde aynı 2 şey var. Ya normal yayıncı veya içerik üreticisi ya da donanım ile ilgili içerik üreten kanallar gibi. Bu konuya küçüklükten beri ilgim var. Her yerde görüyorum ileride ne olmak istiyorsan onun peşinde koş. Ben bilgisayar mühendisi veya diğer onun gibi meslekler istemiyorum. Şu an lise 3E gidiyorum. Dediğim gibi içerik üretmek istiyorum ama bunu yapabilecek ekipmanlarım ve donanımım yok. Eğer şu sıralar başlamasam da geç kalmış olabilirim. 1 sene sonra da üniversite sınavı var. Büyük ihtimal pek de bir şey yapamayacağım ilk sene. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Bir yazıda gördüm. Bir mesleğe girerken daha çok sizin ilgilerinizi soruyorlar diploma küçük bir kısım demişti. Yani dediğim gibi bu platform da geç kalır ve gelişemez isem en kötü böyle bir mesleğe falan girerim diye düşünüyorum. Ama bir yandan da o kadar işsiz insan aklıma gelince bir tedirgin oluyorum. Şu anki kötü bilgisayarımı satıp üstüne de az para eklesem yeni bilgisayar olabilirim dört bin TL'ye. Sizce ne yapmam gerek.
İçerik üreticisi olabilirsin bir yandan ise üniversite okuman iyi olur 2 yıllık olarak çünkü dediğin gibi Türkiye de milyonlarca işsiz var en azından başarılı olmaz isen içerik üretmekte başka işte çalışabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,350
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom