Neler Yeni

İstediğim oyunu nereden yükleyebilirim (internet yok evde)

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Laptop kullanıyorsanız bir ihtimal cafeler paket servis yaptığı için onların kapısının önüne gidip internetini kullanarak indirebilirsiniz. Tabi çoğu şifrelidir şifresini bildiğiniz bir kafeye gitmeniz gerek.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
30mb gittiğini kim söylüyor
LoL çok fazla MB yemiyor, internetten ekstra bir veri çekmediği için, fakat asıl sıkıntı maç esnasında değil, sürekli gelen güncellemeler. O yüzden internet kafeler açılana kadar arkadaşın işi zor. Eski bir Vınn kullanıcısı olarak derdini gayet iyi anlıyorum.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Arkadaş, o da telefonu modem olarak kullanıyor da
30 MB gittiğini sanmıyorum, belki de maç başı 500 bile gidiyor olabilir 40 50 dakika boyunca oyundaki her şeyi internet aracılığı ile alıyor 30 MB olması imkansız.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Komşudan , internetsiz nasıl lol oynuyacaksın ?
Hocam komşudan isteyemem şifreyi aramız öyle iyi değil
Laptop kullanıyorsanız bir ihtimal cafeler paket servis yaptığı için onların kapısının önüne gidip internetini kullanarak indirebilirsiniz. Tabi çoğu şifrelidir şifresini bildiğiniz bir kafeye gitmeniz gerek.
Ne yazıkkı masaüstü:( hüüü

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
30 MB gittiğini sanmıyorum, belki de maç başı 500 bile gidiyor olabilir 40 50 dakika boyunca oyundaki her şeyi internet aracılığı ile alıyor 30 MB olması imkansız.
Yok hocam 500mb sabahtan akşama kadar yiyiyor du galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

LoL OYNAMA. Evrende senin oynamanı istemeidğinden internetini kesmiş sana.
Yok hocam evren belki modemi kurcalayıp eve interneti bağlatır diye eve internet bile almamış sjsjsjsjsj

LoL OYNAMA. Evrende senin oynamanı istemeidğinden internetini kesmiş sana.
Bu arada virüs ten önce filan cafelere gidiyordum ya da virüs varken ama daha çok yapılmadan hani internet cafeler açıktı ya o zaman da gitmiştim 30lvl kaldım öyle arkadaş 256 mb ekran kartında lol oynuyor geçicek beni 29 lvl olmuş sjsjsjsjsj

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Hayır 500 imkansız, saatte 50-60 ın üzerine çok çıkmaz, yeni güncellemelerden sonra çok bilemiyorum fakat sezon 5 de falan 40 dakikalık bir oyun ortalama 25mb ile oynanıyordu. Herşeyi internet aracılığı ile almıyor, sadece kimin nerede olduğu ve o esnada hangi skill i kullandığı gibi verileri alıyor, asıl yüksek boyutlu olan kaplamalar zaten hali hazırda oyunun içinde mevcut yeni bir veri çekmiyor. Sadece sesli konuşma yaparsanız bu değer artar.

Hayır 500 imkansız, saatte 50-60 ın üzerine çok çıkmaz, yeni güncellemelerden sonra çok bilemiyorum fakat sezon 5 de falan 40 dakikalık bir oyun ortalama 25mb ile oynanıyordu. Herşeyi internet aracılığı ile almıyor, sadece kimin nerede olduğu ve o esnada hangi skill i kullandığı gibi verileri alıyor, asıl yüksek boyutlu olan kaplamalar zaten hali hazırda oyunun içinde mevcut yeni bir veri çekmiyor. Sadece sesli konuşma yaparsanız bu değer artar.
En çok interneti browser oyunları yer. Minecraft gibi oyunlar yer. ama örneğin knight online 6-7 saatte 100mb ı geçmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom