3100 başarılı işlemi var güvenilir midir?Dediğiniz gibi para aklıyorlar itemsatıșta güvenilir satıcılardan alırsan sorunsuz kullanırsın bir șey olmaz.
Dostum biraz karakter meselesi. Misal kendi steam hesabımı sattım ama ilk mail telefon alınan keyler gift kartlar alınma tarihinden saatine kadar kayıtlı. Geri almam 10saniye ama sattım. O hesapların güvenli yanı yok 0 hesap aç paran olunca alırsın istediğin oyunu riske girme.Hesap satış sitelerinde bir ilan gördüm. "İstediğiniz oyunlu Steam hesabı 20TL diyordu. Bana sanki kara para aklama gibi geldi. Sizce kullanılır mı?
Evet.3100 başarılı işlemi var güvenilir midir?
Hocam RDR2 oynamak istiyorum mesela 1700tl çok fazla geliyor. Ondan dolayı alternatif yollara başvurdum.Dostum biraz karakter meselesi. Misal kendi steam hesabımı sattım ama ilk mail telefon alınan keyler gift kartlar alınma tarihinden saatine kadar kayıtlı. Geri almam 10saniye ama sattım. O hesapların güvenli yanı yok 0 hesap aç paran olunca alırsın istediğin oyunu riske girme.
Korsanın savunulacak yanı yok ama maddi durumun yetmiyorsa alternatif sitelere yönel.Hocam RDR2 oynamak istiyorum mesela 1700tl çok fazla geliyor. Ondan dolayı alternatif yollara başvurdum.
Hocam ben yaklaşık 6 ya yakın oyun aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Sıralama kısmına basıp en başarılı satıcıları seçersen senin için en iyisi olur 20k başarılı satışı olanda var. Benim kendi tecrübem baya olumlu geçtiHesap satış sitelerinde bir ilan gördüm. "İstediğiniz oyunlu Steam hesabı 20TL diyordu. Bana sanki kara para aklama gibi geldi. Sizce kullanılır mı?
Adama hesabı benden başka kullanacak var mı diye sordum.Evet.
Hocam satın aldığınız satıcıyı dm den atabilir misiniz?Hocam ben yaklaşık 6 ya yakın oyun aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. Sıralama kısmına basıp en başarılı satıcıları seçersen senin için en iyisi olur 20k başarılı satışı olanda var. Benim kendi tecrübem baya olumlu geçti
Onu da denedim de. Oyun hata filan veriyor sürekli.Korsanın savunulacak yanı yok ama maddi durumun yetmiyorsa alternatif sitelere yönel.
Rdr2 li hesabı 20tl vermeyeceklerinre göre. Verseler bile sende kalmayacağına göre.
hocam bunlar paylaşımlı hesap alıyor sizinle beraber 5 kişiye satılıyor bunlar.Offline modda oynarsanız oyundan atılmazsanız bir şey olmaz ama social club falan sorun olur mu bilmemAdama hesabı benden başka kullanacak var mı diye sordum.
Bu şekilde kaçamak cevaplar veriyor
- -Ben- Yani benden başka giren olmayacak öyle mi?
- -Satıcı- Sizi atmaz öyle bir durumda demek istediğim
- -Satıcı- Sorunsuz oynanıyor hesaplar
- -Satıcı- Sizin oyununuza karışılmıyor yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam satın aldığınız satıcıyı dm den atabilir misiniz?
Onu da denedim de. Oyun hata filan veriyor sürekli.
hocam tek kişiye satmıyor zaten 1den fazla kişiye satıyorlar steami offline moda alıp oyunu oynuyorsunuz kaydınız ilerlemeniz vs sorun olmuyor sadece online oynayamızsınız ama amacınız hikayeyse sorunsuz alabilirsiniz en yüksek puanlı satıcıların birindenAdama hesabı benden başka kullanacak var mı diye sordum.
Bu şekilde kaçamak cevaplar veriyor
- -Ben- Yani benden başka giren olmayacak öyle mi?
- -Satıcı- Sizi atmaz öyle bir durumda demek istediğim
- -Satıcı- Sorunsuz oynanıyor hesaplar
- -Satıcı- Sizin oyununuza karışılmıyor yani
Hocam satın aldığınız satıcıyı dm den atabilir misiniz?
Onu da denedim de. Oyun hata filan veriyor sürekli.