Neler Yeni

İstemeden Tavuğu Berbat Ettim Sizinde Bunun Gibi Anılarınız Varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
İlk Defa Ailem Yemek Yapmayı Bana Bıraktılar Tavuk Baget (Bageti Pirzola Şelinde Kestirdim Kemiğini Bıraktım 2 Sininde Derisinide Bıraktım) Ve Kanat Ucu Kullandım Baharat Olarak Tane Karabiber Pul Biber Tuz Kullandım Döküm Yağsız Tavaya Attım Hiç Eti Çizmedin Tavuğuda Yağlamadım Ocak Son Güçtü Süreki Açıktı Piştikten Sonra İnanılmaz Bir Yanık Tadı Geldi İçi Orta ulu Oldu Ben Farketmesemde Ailem İçinin Çiğ Olduğunu Söyledi Nerede Yanlış Yaptım

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Altını tamamen açarsan dışı yanar içi çiğ kalır. Orta ateşte pişirmen gerek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İlk Defa Ailem Yemek Yapmayı Bana Bıraktılar Tavuk Baget (Bageti Pirzola Şelinde Kestirdim Kemiğini Bıraktım 2 Sininde Derisinide Bıraktım) Ve Kanat Ucu Kullandım Baharat Olarak Tane Karabiber Pul Biber Tuz Kullandım Döküm Yağsız Tavaya Attım Hiç Eti Çizmedin Tavuğuda Yağlamadım Ocak Son Güçtü Süreki Açıktı Piştikten Sonra İnanılmaz Bir Yanık Tadı Geldi İçi Orta ulu Oldu Ben Farketmesemde Ailem İçinin Çiğ Olduğunu Söyledi Nerede Yanlış Yaptım
Tavuğu fırında pişirsen her tarafı eşit pişer. İçi de pişmiş olur. Tecrübe olur bunlar bir dahakine güzel şekilde yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en kötü şeyde tavuğa 100 tl vermiş olmam :(

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sen yine o kadar baharatlamışsın iyisin ben hazır tavukları tavaya atıp ısıtıp yiyecektim herşeyi yaptım en sonunda tavukları aldım tavayla işim bitince ileri koymak isterken elimi yaktım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,907
Üyeler
167,217
Son üye
Emir222
Top Bottom