Kurtlar vadisi serisi (kesinlikle tavsiye ederim ben pusu 49'dayım aşırı sarıyor) , Teşkilat (aksiyon amaçlı izlenir , yoksa konu olarak devletin iç meseleleri hiç işlenmiyor yani klasik trt dizisi)Arkadaşlar söyle sağlam bir istihbarat filmi önerisi istiyorum
Ayrıca Türk askeri filmlerindende bi öneri alabilirim özel kuvveti anlatan falan dağ 2 den başka bilmediğim olabilir diye soruyorum
Kurtlar vadisi serisi (kesinlikle tavsiye ederim ben pusu 49'dayım aşırı sarıyor) , Teşkilat (aksiyon amaçlı izlenir , yoksa konu olarak devletin iç meseleleri hiç işlenmiyor yani klasik trt dizisi)
Agalarim önerileriniz güzel de film önerebilir misiniz acaba varsa bildiğinizkvp 60. bölümden sonra sarmamaya başlıyor ama öncesi harika
Filmden çok bir şey öğrenmezsin 3 saatlik bir şey sonuçta tavsiyem kurtlar vadisini izlemenden yanaAgalarim önerileriniz güzel de film önerebilir misiniz acaba varsa bildiğiniz
Ya asıl amacım pek bir şey öğrenmek değil zaten sadece savaş istihbarat konularını falan seviyorum onun için soruyorumFilmden çok bir şey öğrenmezsin 3 saatlik bir şey sonuçta tavsiyem kurtlar vadisini izlemenden yana
İzliyorum zaten teşekkürlerFilm bilmiyorum ama Teşkilat dizisini öneririm.
yok yok istibahrat da gayet güzel işleniyor, gizlilik vsYa asıl amacım pek bir şey öğrenmek değil zaten sadece savaş istihbarat konularını falan seviyorum onun için soruyorum
aslan akbeyin ölümünden sonra bitiyor malesef.(yanlis hatırlamıyorsam yonetmeni degisiyordu.)kvp 60. bölümden sonra sarmamaya başlıyor ama öncesi harika
55. bölümaslan akbeyin ölümünden sonra bitiyor malesef.(yanlis hatırlamıyorsam yonetmeni degisiyordu.)
Nefes: Vatan sağ olsun.Arkadaşlar söyle sağlam bir istihbarat filmi önerisi istiyorum
Ayrıca Türk askeri filmlerindende bi öneri alabilirim özel kuvveti anlatan falan dağ 2 den başka bilmediğim olabilir diye soruyorum