Oyunbalonucan
80+
Kesin Almanya yaptı ya
+18 Görüntü linki çalışmıyor çok merak ettim başka link var mı? izlemez olaydım günahsız canlar nasılda ortada. Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.Arkadaşlar şuan Bundle, Instagram, Twitter, Whatsapp gibi yerlere çok zor giriliyor veya girilmiyor. Patlama sebebiyle yayın yasağı getirildiği için.
Son Dakika: Siyasilerden Taksim'deki patlamaya iliÅkin açıklama
Siyasiler, BeyoÄlu Ä°stiklal Caddesi'ndeki yaÅanan patlamaya iliÅkin açıklama yayımladı. CHP lideri KılıçdaroÄlu, Milletimizin baÅı saÄ olsun derken, Ä°YÄ° Parti lideri AkÅener BaÅımız saÄ olsun ifadelerini kullandı.www.cumhuriyet.com.tr
SON DAKİKA HABERİ... Taksim İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı: 6 can kaybı, 81 yaralı
SON DAKİKA HABERİ: İstanbul İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen teröristin Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu belirlendi. Kadın terörist sorgusunda PKK bağlantısını ve...www.ntv.com.tr
İstiklal Caddesi'nde patlama: Görüntü kameralara yansıdı
BeyoÄlu Ä°stiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda saÄlık ve polis ekibi sevk edilirken patlama anları cep telefonu kamerasına yansıdı.www.cumhuriyet.com.tr
Alıntıyı görüntüle
sonunda doğru söyleyen biri iktidar seçin yaklaşıyo diye niye bomba patlatsınseçim kazanmak için yemek dağıtırlar vergi indirimine girerler çay makarna dağıtırlar ama saçmalamayın kimse bomba patlatmaz bu aksine iktidarın dikkatsizliğini ve tedbirsizliğini gösterir
Teröristler neden kalitesiz bomba kullansın. Az hasar çok dikkat arkadaşın dediği gibi bizim hükümet The boys da ki Homelander gibi ordaki karakter kendini yüceltmek için güçsüz düşmanlar yaratıyordu.sonunda doğru söyleyen biri iktidar seçin yaklaşıyo diye niye bomba patlatsın
istanbulda bir metrobüse bindim nefes alıcak yer yok küçücük alanda 100 kişi var orada bir bomba patlasa kimse kurtulamaz Allah korusun elini kolunu sallayanı ülkeye sokuyorlar 1 tane bomba çantaya koy gir kimse anlamazTeröristler neden kalitesiz bomba kullansın. Az hasar çok dikkat arkadaşın dediği gibi bizim hükümet The boys da ki Homelander gibi ordaki karakter kendini yüceltmek için güçsüz düşmanlar yaratıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Terör örgütlerine verilen para silah mühimmatı görseniz böyle ufak çaplı bir bomba olmayacağını bilirsiniz. Nedense de teröristler seçim arifesini tercih ediyor.
Nereyeyeni +18 görüntü eklendi
konuyaNereye
Tamam gördüm eywkonuya