Neler Yeni

İstiklal Caddesi'nde patlama

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar şuan Bundle, Instagram, Twitter, Whatsapp gibi yerlere çok zor giriliyor veya girilmiyor. Patlama sebebiyle yayın yasağı getirildiği için.

Alıntıyı görüntüle

+18 Görüntü linki çalışmıyor çok merak ettim başka link var mı? izlemez olaydım günahsız canlar nasılda ortada. Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
seçim kazanmak için yemek dağıtırlar vergi indirimine girerler çay makarna dağıtırlar ama saçmalamayın kimse bomba patlatmaz bu aksine iktidarın dikkatsizliğini ve tedbirsizliğini gösterir

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Gerçekten içler acısı bir durum ölenlere Allah rahmet eylesin, kim ne derse desin olan canlara oluyor bunlar üzerinden siyaset yapmak bile saygısızlıktır. Yaşanmayacağını düşünürken istiklal göbeğinde böyle bir şey olması üzücü Vatan Sağolsun

Rzertue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Salih Coşkun
seçim kazanmak için yemek dağıtırlar vergi indirimine girerler çay makarna dağıtırlar ama saçmalamayın kimse bomba patlatmaz bu aksine iktidarın dikkatsizliğini ve tedbirsizliğini gösterir
sonunda doğru söyleyen biri iktidar seçin yaklaşıyo diye niye bomba patlatsın

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Twitter kapatmislar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,951
İsim
Diyarhan
sonunda doğru söyleyen biri iktidar seçin yaklaşıyo diye niye bomba patlatsın
Teröristler neden kalitesiz bomba kullansın. Az hasar çok dikkat arkadaşın dediği gibi bizim hükümet The boys da ki Homelander gibi ordaki karakter kendini yüceltmek için güçsüz düşmanlar yaratıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Terör örgütlerine verilen para silah mühimmatı görseniz böyle ufak çaplı bir bomba olmayacağını bilirsiniz. Nedense de teröristler seçim arifesini tercih ediyor.

The Batman

80+ Silver
Teröristler neden kalitesiz bomba kullansın. Az hasar çok dikkat arkadaşın dediği gibi bizim hükümet The boys da ki Homelander gibi ordaki karakter kendini yüceltmek için güçsüz düşmanlar yaratıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Terör örgütlerine verilen para silah mühimmatı görseniz böyle ufak çaplı bir bomba olmayacağını bilirsiniz. Nedense de teröristler seçim arifesini tercih ediyor.
istanbulda bir metrobüse bindim nefes alıcak yer yok küçücük alanda 100 kişi var orada bir bomba patlasa kimse kurtulamaz Allah korusun elini kolunu sallayanı ülkeye sokuyorlar 1 tane bomba çantaya koy gir kimse anlamaz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yeni +18 görüntü eklendi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,951
İsim
Diyarhan
Düşündüğümden kötüymüş

Top Bottom