İsviçre pasaportuyla ABD ye vizesiz gidilir mi?

Ne is yaptigina falan bagli buradan Ali Koc gelse vermeyecekler mi vize. Eger ciddi duzgun bir adamsan ve gerekli belgeler varsa olabilir. Ama cok zorlastirdilar mi evet.
Ali Koçun vizeye ihtiyaci yok. Ihracat yapan insanlar yeşil pasaport alabiliyor. Kiyasladiginiz kişi ye bir bakın. Alınmıyor kardeşim vize vs. iş için vize almam gerekti 1 haftalık vize verdiler. Maddi durum burda önemli değil. Ortalama üstü bir gelirinde olsa vize verilmeyebiliyor.

Ali Koçun vizeye ihtiyaci yok. Ihracat yapan insanlar yeşil pasaport alabiliyor. Kiyasladiginiz kişi ye bir bakın. Alınmıyor kardeşim vize vs. iş için vize almam gerekti 1 haftalık vize verdiler. Maddi durum burda önemli değil. Ortalama üstü bir gelirinde olsa vize verilmeyebiliyor.
Adam turkleri almiyorlarmis dedi. Ben ona istinaden dedim. Her gecen gun zorlasiyor ama surekli haberlere falan cikiyor vermiyorlar diye gecen sene de vardi, ben ve kardesim 1 ay annem 3 ay vize aldi Almanyadan yani direk Turklere vermiyorlar demek mantiksiz.

Adam turkleri almiyorlarmis dedi. Ben ona istinaden dedim. Her gecen gun zorlasiyor ama surekli haberlere falan cikiyor vermiyorlar diye gecen sene de vardi, ben ve kardesim 1 ay annem 3 ay vize aldi Almanyadan yani direk Turklere vermiyorlar demek mantiksiz.
Doktor tanıdıklarım var hiçbiri schengen vizesi alamadi. Sizin ailede eskiden alınmış bize vardiysa yardımcı olmuş olabilir. Vize almak imkansiz değil sadece çok zor maalesef

Sosyal medyada öyle diyorlar yani bize vermiyorlar kaçak girin diyorlar bide sadecde Türk vatandaşı olsaydım Amerikaya gidemezdim ama İsviçre vatandaşıyım ve o yüzden büyüyünce Amerikaya gidebilirim.
Vizesiz demek oraya gidip çalışabilirsin veya temelli yerleşebilirsin demek değil bu arada.

Doktor tanıdıklarım var hiçbiri schengen vizesi alamadi. Sizin ailede eskiden alınmış bize vardiysa yardımcı olmuş olabilir. Vize almak imkansiz değil sadece çok zor maalesef
Olabilir, eskiden Fransa'ya gitmistik ve annem Almanya dogumlu belki onlarin etkisi vardir ama tahmini artik onlar da cok onemsenmiyor.

her gordugun reelsdekı ınsanlara ınanmamanı tavsıye ederım verene verır oyle vermıyorlar dıye bır kaıde yok
Bunlar da mı reelsdekı?

Görüyonur yani hepsinde ABD yazıyor

Vizesiz demek oraya gidip çalışabilirsin veya temelli yerleşebilirsin demek değil bu arada.
öyle zaten ama vize almadan Amerika ve Kanada 90 gün Almanya, Avusturya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İtalya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, Yunanistan,Finlandiya,İzlanda Norveç ve Lihtenştayn da sonsuza kadar kalabilir veya temelli yerleşebilirmişim.

Vallahi öyleymiş

ABD kapısında ülkeye bana vizesiz diye giremezsin. Evet Türk pasaportundaki gibi bir vize işlemi yok ancak ESTA'ya başvurman lazım. Çünkü doğrudan vizesiz şekilde giriş yapabilen tek ülke Kanada. https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_Waiver_Program bvu adresten bakabilirsin. Yüksek ihtimalle onay alırsın tabii ancak red yeme ihtimalin hala var. Ayrıca "zaten türklere vize vermiyorlarmış" ifadesini kullanman hoş değil ekşi sözlük üzerinden bakabilirsin memurun keyfine bağlı bazen takır takır veriyorlar bazen de neredeyse hiç varmiyor. Memura bağlı. Belgelerin hatalı düzenlemesi, ds160 formu ve randevu arasında tutarsızlık vs yok ise elbette ki Türk pasaportuna sahip birisi vize alabilir. Yeni sistem ile randevu botları kapanmış durumda ve giren birisi sayfayı ara sıra kontrol ederek randevu da bulabilir. Bir de copy paste şekilde mesaj yazmayı ve referans göstermeyi bırakabilirsin. İyi seyahatler.

Adam turkleri almiyorlarmis dedi. Ben ona istinaden ABD kapısında ülkeye bana vizesiz diye giremezsin. Evet Türk pasaportundaki gibi bir vize işlemi yok ancak ESTA'ya başvurman lazım. Çünkü doğrudan vizesiz şekilde giriş yapabilen tek ülke Kanada. https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_Waiver_Program bvu adresten bakabilirsin. Yüksek ihtimalle onay alırsın tabii ancak red yeme ihtimalin hala var. Ayrıca "zaten türklere vize vermiyorlarmış" ifadesini kullanman hoş değil ekşi sözlük üzerinden bakabilirsin memurun keyfine bağlı bazen takır takır veriyorlar bazen de neredeyse hiç varmiyor. Memura bağlı. Belgelerin hatalı düzenlemesi, ds160 formu ve randevu arasında tutarsızlık vs yok ise elbette ki Türk pasaportuna sahip birisi vize alabilir. Yeni sistem ile randevu botları kapanmış durumda ve giren birisi sayfayı ara sıra kontrol ederek randevu da bulabilir. Bir de copy paste şekilde mesaj yazmayı ve referans göstermeyi bırakabilirsin. İyi seyahatler.
Eyvallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Chatgptye sorduğumda 90 güne kadar vizesiz diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,025
Üyeler
192,592
Son üye
LorethLorien
Geri