Yardım It takes two -pc game pass - gamepad

tolga08

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayardan iki gamepad ile arkadaşımla beraber it takes two oynayabilir miyiz? Pc windows 11. Oyun pc game pass'ta var sanırım ordan indirmeyi düşünüyorum

oynarsın, o bitince split fiction oynamayı unutma. İt takes two dan çok daha iyi bir oyundur

Merhaba arkadaşlar. Tek bilgisayardan iki gamepad ile arkadaşımla beraber it takes two oynayabilir miyiz? Pc windows 11. Oyun pc game pass'ta var sanırım ordan indirmeyi düşünüyorum
evet oynarsınız oyunda baya sarıo ama sonu sacma

Game passte var mı bilmiyorum ama oynamışken A Way Out ve Split Fiction da oynayın. Ayrıca oynamak ve bitirmek için oynamayın, olabildiğince keyif alarak ve eğlenerek oynayın. Etrafı falan keşfedin, oyalanıyoruz diye endişe etmeyin.

Game passte var mı bilmiyorum ama oynamışken A Way Out ve Split Fiction da oynayın. Ayrıca oynamak ve bitirmek için oynamayın, olabildiğince keyif alarak ve eğlenerek oynayın. Etrafı falan keşfedin, oyalanıyoruz diye endişe etmeyin.
Yani pc den kolla oynamayı becerebilirsek öyle yapacağız. A way out var da split fiction yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,553
Üyeler
174,744
Son üye
Reesvees
Geri