- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
goalllllllllllllllllllllw0ww
tamam anladık goall hocam yarı türkçeyle uzatma artık
goalllllllllllllllllllllw0ww
tamam anladık goall hocam yarı türkçeyle uzatma artık
Hocam zaten bu turnuvada sadece Avrupa ülkeleri oynuyor.avrupa olsun fark etmez. yeterki avrupa olsun. gerisi fasa fiso.
kaliteli futbool buna denir. adamlar oynuyor. helal olsun. baya gurur duyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
goalllllllllllllllllllllllllllllllllllll off cok güzel yahu. goallllllllllllllllllllll
kupon ve garip ???Neyse,
İyiki kupon yatırmamışım yoksa yanacaktı.
knk problemmi var sendegoalllllllllllllllllllll
aynen öyle hocam.Onu kendi başına bırak. İnsanlar Türkiye'den filan çıkınca zaten hain filan oluyor. Bir makarna paketi ver yarın ülkene silah bile doğrultur.
sadece seviniyorum. goal atiyorlar teker teker. match problem var. türkiye baya arkada kaliyor. pressing etmeli.knk problemmi var sende
Evet kupon nesi garip ki bunun ?kupon ve garip ???
olm ben bilerek mizaj diye yazdım hatta küçük büyük anlamadınmı ??Onu kendi başına bırak. İnsanlar Türkiye'den filan çıkınca zaten hain filan oluyor. Bir makarna paketi ver yarın ülkene silah bile doğrultur.
Hocam Alman olabilirsiniz ancak %99 u Türk olan bir forumda milli takımı kötülememelisiniz.goalllllllllllllllllllll
ne atiyorlar nerde problem var anlamadim xdaynen öyle hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece seviniyorum. goal atiyorlar teker teker. match problem var. türkiye baya arkada kaliyor. pressing etmeli.
Seni mi kastettiğimi sandın?olm ben bilerek mizaj diye yazdım hatta küçük büyük anlamadınmı ??
ne biliyim ona diyince yani ?Seni mi kastettiğimi sandın?
kim kötüledi ? yalan atma, iftira atma. benden öyle birsey duydun mu ?Hocam Alman olabilirsiniz ancak %99 u Türk olan bir forumda milli takımı kötülememelisiniz.