itemhesap güvenilir mi?

Knightwar

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba, internetten bir oyun ile ilgili hesap satın alacağım çok uygun ve güzel buldum bu site güvenilir mi? İtemHesap | İtem, Hesap ve Epin Satış Sitesi Yani olur da arkadaş hesabı vermezse para iadesi yapar mı site?

Merhaba, internetten bir oyun ile ilgili hesap satın alacağım çok uygun ve güzel buldum bu site güvenilir mi? İtemHesap | İtem, Hesap ve Epin Satış Sitesi Yani olur da arkadaş hesabı vermezse para iadesi yapar mı site?
Ben itemsatis-gamesatis sitelerinden satışı çok olan satıcılardan hesap almıştım hiç sıkıntı yaşamadım

internette hakkında iyi şeyler yazmamışlar ama satıcıdan satıcıya değişir tabi istersen sende araştır biraz ona göre karar ver

itemsatis veya gamesatis daha guvenilir

Kesinlikle tavsiye etmem. İtemhesap üzerinden Gosslingmarket adlı satıcıdan alışveriş yaptım fakat sonucu hüsran oldu. Verdiği keyi başta girdim hesaba girdim oyunu yükledim (8saatte). Yükledikten sonra oyuna giriş yapmayı denedim hata verdi. Satıcıya yazdım, 6 saat boyunca cevap vermedi, tabii o süreçte hesaptan cıkıs yapıp tekrar girmeyi deneyince kod istedi. 6 Saat sonunda cevap verdi sorun ile ilgili, bende hesaptan cıkıs yaptığımı söyledim. Yeni bir cevap gelene kadar tekrar 6 saat bekledikten sonra yeni bir kod vermeyeceklerini ilettiler. Yani 100TL çöp oldu

Geri