Neler Yeni

İtempazar.com Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çelik
Merhaba, İtempazar.com adlı siteye denk geldim ve zula için altın bakıyordum baya uygun ve bonuslu bir şekilde satış yapıyor adamlar ama haliyle internet üzerinden alışveriş hakkında çekincelerim var sizce güvenilir mi daha önce alışveriş yaptınız mı bu siteden?

İndirimlere bakabilirsiniz baya uygun çünkü yararlanmak isteyen var ise buyursun.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Merhaba, İtempazar.com adlı siteye denk geldim ve zula için altın bakıyordum baya uygun ve bonuslu bir şekilde satış yapıyor adamlar ama haliyle internet üzerinden alışveriş hakkında çekincelerim var sizce güvenilir mi daha önce alışveriş yaptınız mı bu siteden?

İndirimlere bakabilirsiniz baya uygun çünkü yararlanmak isteyen var ise buyursun.
1648468387553.png
1648468397608.png

Pek Uygun Değil .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zula için söylemiştim ama neyse :D

Sahra16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sahra Karaca
Dönem dönem kampanyalar yaparak çok uygun fiyatlara satabiliyorlar ben şahit oldum şahsen ben alışverişlerimde tercih ediyorum sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu

güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,932
Üyeler
164,752
Son üye
A Thief's End
Top Bottom