Neler Yeni

İtemsatis gibi yerlerden paylaşımlı hesap satmak para kazandırır mı?

kilovat haftalık droptan 1 adet düşebiliyordu ben öyle hatırlıyorum stoğu azdı millet deli gibi cephanelik kastı zaten binlerce yıldızı olan var bi anda binlerce stok girecek o kadar yüksek olacağını düşünmüyorum
Post automatically merged:

valla ya 35 saat black myth wukong oynadıydım bi anda gitti harap oldum
Kilovat kasası herkese droptan düşmüş olmasına ve herkes hızlıca satıyor olmasına rağmen o fiyatta durduysa, takas banının kalkmasını bekleyen binlerce Fever kasası da ortalama bu fiyattan satışa sunulur herkes aynı anda satışa sunacağı için ilk satanlar hariç genel satış aralığının ben 5-6 dolar arasında olacağını düşünüyorum

Bynogame kadar rezil bir site yok. Para yüklerken komisyon, alırken komisyon, satarken komisyon, parayı çekerken yine komisyon. Tanıdık geliyor bi şahısla :kekw:
arkadaş bıçak çıkardı onu satacaktı adamın götündeki donu istediler borçlu çıkacaktı hesaba göre bizde başka siteden sattık 50-100 tl falan aldı 1k dolarlık bıçağa

Kilovat kasası herkese droptan düşmüş olmasına ve herkes hızlıca satıyor olmasına rağmen o fiyatta durduysa, takas banının kalkmasını bekleyen binlerce Fever kasası da ortalama bu fiyattan satışa sunulur herkes aynı anda satışa sunacağı için ilk satanlar hariç genel satış aralığının ben 5-6 dolar arasında olacağını düşünüyorum
bakıcaz hocam benim işime gelir valla isterse 50 dolardan çıksın 10 tane hazırda bekliyo laks diye satıcam direkt

bakıcaz hocam benim işime gelir valla isterse 50 dolardan çıksın 10 tane hazırda bekliyo laks diye satıcam direkt
Bu yıldızları kaç gündür yeni içerik gelirse diye bekletiyodun? Ya bi şey çıkmasaydı ve şak diye bilet kapansaydı ne yapacaktın?

arkadaş bıçak çıkardı onu satacaktı adamın götündeki donu istediler borçlu çıkacaktı hesaba göre bizde başka siteden sattık 50-100 tl falan aldı 1k dolarlık bıçağa

Deagle Code Red alacaktım. 750 TL'ye FT modeli. Para yüklerken 880 TL ödeme çıktı. Ben de Steam'den 760 TL'ye daha düşük Float'lısını aldım xd

Bu yıldızları kaç gündür yeni içerik gelirse diye bekletiyodun? Ya bi şey çıkmasaydı ve şak diye bilet kapansaydı ne yapacaktın?
16 yıldızım vardı kral yıldız bile değil bu milletin yanında bileti kafalarına göre kapatamazlar valveyi yerler öyle bir şey olursa

Deagle Code Red alacaktım. 750 TL'ye FT modeli. Para yüklerken 880 TL ödeme çıktı. Ben de Steam'den 760 TL'ye daha düşük Float'lısını aldım xd
daha iyi siteler var ya bynogame komisyon açısından çok kötü

deagle mulberry diye skin çıktı ona da bak beğeniyosan deagle skinlerini

Mulberry baya hoş bu arada iyi yapmışlar

25'e de satma da 50TL'ye satılıyorsa sen indirimli gösterip 45'e sat. Arkadaşlarınla işe gireceksen de emin olduğun arkadaşınla işe gir. Güzel paralar dönmeye başladığında insanlar değişiyor.
8 yıldır arkadaşsız başka kimseyi tanımıyorum zaten okeylerler

CS'de float değeri nadir item toplayıp fazla fazla kâr koyarak satsan daha çok para kazanırsın daha bugün konuştuk 10. sınıfa giden bi eleman 4 bin dolar kâr etmiş sırf bu yöntemle sonra bynogame'den satıyormuş :D 16 dolara bilet var onu alıp 2 gün aralıksız CS oynasan 40 yıldız kazanırsın 40 yıldıza sadece 2 yıldıza alınabilen yeni çıkan kasayı alsan ve minimum 5 dolardan satsan 100 dolar kâr edersin en kötü ihtimalle 1 dolarla satsan bile 4 dolar kârdasın (bilet fiyatı hariç)
onları öğrenmek lazım hiç bilmiyorum cs işlerini

CS'de float değeri nadir item toplayıp fazla fazla kâr koyarak satsan daha çok para kazanırsın daha bugün konuştuk 10. sınıfa giden bi eleman 4 bin dolar kâr etmiş sırf bu yöntemle sonra bynogame'den satıyormuş :D 16 dolara bilet var onu alıp 2 gün aralıksız CS oynasan 40 yıldız kazanırsın 40 yıldıza sadece 2 yıldıza alınabilen yeni çıkan kasayı alsan ve minimum 5 dolardan satsan 100 dolar kâr edersin en kötü ihtimalle 1 dolarla satsan bile 4 dolar kârdasın (bilet fiyatı hariç)

Operasyonu suan alsam kazandirir mi reis?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,770
Üyeler
173,063
Son üye
mareşalEZ
Geri