Neler Yeni

İTEMSATIŞ GÜVENLİ Mİ

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Peki hesabımın gitmesine rağmen paramın gelmemesi söz konusu mu yani dolandırılma ihtimalim var mı
Satıcı olarak hiç işlem yapmadım ama alıcı olarak daha önce bir sorun yaşamıştım ve iademi yapmışlardı. Dolandırma gibi bir konu olursa alıcının bilgileri size veriliyor sanırım. Yani şikayetçi olabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hesabımın gitmesine rağmen paramın gelmemesi söz konusu mu yani dolandırılma ihtimalim var mı
Hocam zaten alıcı hiçbir işlem yapmaz ise 24 saat içinde otomatik olarak sipariş onaylanıyor.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
İtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Sen hesabı teslim ettikten sonra alıcı onaylarsa sorun yok eğer onaylamazsa destek inceliyor verdiysen hesabı parayı sana aktarıyor teslim ederken video kaydı alman daha iyi olur

dediklerimi yaparsanız dolandırılma ihtimaliniz yok

En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen hesabı teslim ettikten sonra alıcı onaylarsa sorun yok eğer onaylamazsa destek inceliyor verdiysen hesabı parayı sana aktarıyor teslim ederken video kaydı alman daha iyi olur

Evet alırım zaten

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Site güvenilir, sorun yok siteyle alakalı ve 24 ya da 48 saat içerisinde olması lazım. Alıcı sorun yaşadığını belirtmezse otomatik olarak onaylanıyor ve sitedeki hesap da bakiyenize geçmiş oluyor.

En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Satıcı olarak hiç işlem yapmadım ama alıcı olarak daha önce bir sorun yaşamıştım ve iademi yapmışlardı. Dolandırma gibi bir konu olursa alıcının bilgileri size veriliyor sanırım. Yani şikayetçi olabiliyorsunuz.

Hocam zaten alıcı hiçbir işlem yapmaz ise 24 saat içinde otomatik olarak sipariş onaylanıyor.
Zaten alacak adam insta ve telefon no vermiş wp den konuşuyoruz almak isterse site harici yerden vermem zaten

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Anlıyorum, her şeyi site üzerinden yapın. Siteye 3-5 kuruş komisyon vermemek için site dışına çıkmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
İtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Güvenilirliği beni alakadar etmiyor :)
Her sene doğum günümü ilk onlar kutluyorlar🥳 🥲
Bu yeterli...

Top Bottom