mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İtemsatış üzerinden pubg hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Yanlış bilmiyorsam destek ekibi konuyu inceliyor ve herhangi bir sorun varsa çözmeye çalışıyorlar.İtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Otomatik onaylanıyorİtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Peki hesabımın gitmesine rağmen paramın gelmemesi söz konusu mu yani dolandırılma ihtimalim var mıYanlış bilmiyorsam destek ekibi konuyu inceliyor ve herhangi bir sorun varsa çözmeye çalışıyorlar.
Satıcı olarak hiç işlem yapmadım ama alıcı olarak daha önce bir sorun yaşamıştım ve iademi yapmışlardı. Dolandırma gibi bir konu olursa alıcının bilgileri size veriliyor sanırım. Yani şikayetçi olabiliyorsunuz.Peki hesabımın gitmesine rağmen paramın gelmemesi söz konusu mu yani dolandırılma ihtimalim var mı
Hocam zaten alıcı hiçbir işlem yapmaz ise 24 saat içinde otomatik olarak sipariş onaylanıyor.Peki hesabımın gitmesine rağmen paramın gelmemesi söz konusu mu yani dolandırılma ihtimalim var mı
Sen hesabı teslim ettikten sonra alıcı onaylarsa sorun yok eğer onaylamazsa destek inceliyor verdiysen hesabı parayı sana aktarıyor teslim ederken video kaydı alman daha iyi olurİtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor
Evet alırım zatenSen hesabı teslim ettikten sonra alıcı onaylarsa sorun yok eğer onaylamazsa destek inceliyor verdiysen hesabı parayı sana aktarıyor teslim ederken video kaydı alman daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediklerimi yaparsanız dolandırılma ihtimaliniz yok
Sen hesabı teslim ettikten sonra alıcı onaylarsa sorun yok eğer onaylamazsa destek inceliyor verdiysen hesabı parayı sana aktarıyor teslim ederken video kaydı alman daha iyi olur
dediklerimi yaparsanız dolandırılma ihtimaliniz yok
Zaten alacak adam insta ve telefon no vermiş wp den konuşuyoruz almak isterse site harici yerden vermem zatenSatıcı olarak hiç işlem yapmadım ama alıcı olarak daha önce bir sorun yaşamıştım ve iademi yapmışlardı. Dolandırma gibi bir konu olursa alıcının bilgileri size veriliyor sanırım. Yani şikayetçi olabiliyorsunuz.
Hocam zaten alıcı hiçbir işlem yapmaz ise 24 saat içinde otomatik olarak sipariş onaylanıyor.
Komisyon önemli değil ilan fiyatına komisyonu da eklemiştimAnlıyorum, her şeyi site üzerinden yapın. Siteye 3-5 kuruş komisyon vermemek için site dışına çıkmayın.
Güvenilirliği beni alakadar etmiyorİtemsatış üzerinden PUBG hesabımı satacağım ben hesap bilgilerini verince alıcı aldığına dair onay vermezse ne oluyor