mehmetaliqwa
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba, itemsatış sitesinde mail değişen 900 TL'ye satılan bir FC 26 hesabı gördüm. Güvenilir midir acaba ileride bir sorun çıkar mı?
Bende kariyer oynadığım için itemsatışdan 250 tl ye ortak hesap almak istiyorum bazı kariyer özelliklerini kaçırır mıyım?Merhaba, itemsatış sitesinde mail değişen 900 TL'ye satılan bir FC 26 hesabı gördüm. Güvenilir midir acaba ileride bir sorun çıkar mı?
Kariyer modunda sorun olmaz diye düşünüyorum ama online da ne olur bilmiyorumBende kariyer oynadığım için itemsatışdan 250 tl ye ortak hesap almak istiyorum bazı kariyer özelliklerini kaçırır mıyım?
uzun zamandır itemsatıştan offline erişim oyun alıyorum hiçbirinde sorun yaşamadım. hem ekonomik geçen sene fc 25 bu sene de fc 26 aldım güvenilirmarket olması gerekiyor satıcının adı ama her satıcı aynı mıdır bilemiyorumMerhaba, itemsatış sitesinde mail değişen 900 TL'ye satılan bir FC 26 hesabı gördüm. Güvenilir midir acaba ileride bir sorun çıkar mı?
mail değişen alma bence offfline alacaksan 40 50liraya satılan yerler çok oluyor onlardan al.Merhaba, itemsatış sitesinde mail değişen 900 TL'ye satılan bir FC 26 hesabı gördüm. Güvenilir midir acaba ileride bir sorun çıkar mı?
fc26 da denuvo sorunu var yani 40-50 TL'ye satılan hesaplarda oyunu oynayamaz hata almaktanmail değişen alma bence offfline alacaksan 40 50liraya satılan yerler çok oluyor onlardan al.