İtemsatış sitesini kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

whooxd

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, itemsatış sitesini daha önce kullanan varsa bana steam hesabı alma konusunda yardım edebilir mi ? Oyun alacağım lakin ödemeyi siteye aktaramam Eğer yardımcı olabilecek varsa ödemeyi ilk ben atarım daha sonra oyunu alırsınız. Teşekkür ederim şimdiden

Merhaba, itemsatış sitesini daha önce kullanan varsa bana steam hesabı alma konusunda yardım edebilir mi ? Oyun alacağım lakin ödemeyi siteye aktaramam Eğer yardımcı olabilecek varsa ödemeyi ilk ben atarım daha sonra oyunu alırsınız. Teşekkür ederim şimdiden
discord varsa yardimci olayim hocam

Merhaba konu hakkında yardımcı olabilirim istersen?

Alirsan max 10 tl ver 25 tlik 3 tane hesap aldim 1 i boş 2.cisi iki gun kullandim 3.cusu verdigi hesap calismadi yazinxa spam diyip yazamadim dahada kaldi oyle

Havale şeklinde cüzdana bakiye aktarıyorum ben. Onun dışında her satıcıdan hesap alınmaz aklında bulunsun. Şuan hesap aldığım bir satıcı var bir sıkıntı yasatmadi bana daha, hesap bilgilerinin değişmediğini falan söylüyor ki iki ay önce aldığım WWE hesabı hala duruyor ama yine de bil ki garanti değil. Özelden yazarsan sana ismini vereyim buradan reklamini yapmayalım adamın.

Gamebazaar dan çokça hesap aldim paylaşımlı. 2 haftaya kadar oynadım ve sildim . Üzerini deneme fırsatım olmadı çünkü oyunu bitirdim.

Alirsan max 10 tl ver 25 tlik 3 tane hesap aldim 1 i boş 2.cisi iki gun kullandim 3.cusu verdigi hesap calismadi yazinxa spam diyip yazamadim dahada kaldi oyle
Kötü satıcidan almışsın hocam bana hiç öyle bir şey olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri