Neler Yeni

İtemsatıştan Steam puan aldım

SadeceSeyf

80+ Gold
aldım fakat ürünlerin şuanda gelip gelmediğini veya eksik gelip gelmediğini nasıl teyit ederim, 26 seviye hesabıma almıştım orda vitrin vardı alınan ödüller vitrininden kontrol etmiştim ama 4 seviye bir hesaba aldım vitrin yok nereden kontrol edebilirim gelip gelmediğini?
14 gün sonra hesabına geçiyor.Güvenilir satıcıdan aldıysan problem yok

QRuder

80+ Silver
14 gün sonra hesabına geçiyor.Güvenilir satıcıdan aldıysan problem yok
aynen 40 seviye 3000-5000 işlemi vardı. Gönderir zaten şüphem yok da eksik göndermese bari fazla da istemiyorum tam olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan nasıl kar ediyorlar birde o olayı çözemedim o kadar steam puanını kasması bayağı masraflı yani

40 liraya ulaşabiliyoruz

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
aynen 40 seviye 3000-5000 işlemi vardı. Gönderir zaten şüphem yok da eksik göndermese bari fazla da istemiyorum tam olsun

bundan nasıl kar ediyorlar birde o olayı çözemedim o kadar steam puanını kasması bayağı masraflı yani

40 liraya ulaşabiliyoruz
bi yolu vardı csde kapsülü mağazadan alıp topluluk pazarında satma vb gibi adamların zararı yok yani üstüne steam puanını satıyolar hatta

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes kaplan

40 liraya ulaşabiliyoruz
Hocam yurt dışında oyun satanlar oluyor bakiye ile 1 Dolar'a 100 puan veriliyor, o şekilde biriktirip sadece puan dolu hesabı satıyorlar.

bi yolu vardı csde kapsülü mağazadan alıp topluluk pazarında satma vb gibi adamların zararı yok yani üstüne steam puanını satıyolar hatta
Pazardan %20 kesiyor o yöntem şuan mantıksız.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
onlardan puan gelmesi hesabına biraz zaman alabilir

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Aynen bende yapmıştım baya. Baya bi puan kasmışım farketmeden. Daha sonra kapsül fiyatlarını güncellediler.

QRuder

80+ Silver
onlardan puan gelmesi hesabına biraz zaman alabilir
o kısmı biliyorum hocam sadece attığı ödülleri hesaba puan geçmeden nasıl görürüm onu sormuştum sv26 hesapta vitrin özelliğinden görüyorum da sv4 hesapta vitrin olmadığından göremiyorum hani başka bir yöntemi varmı aslında onu sormustum

Hocam yurt dışında oyun satanlar oluyor bakiye ile 1 Dolar'a 100 puan veriliyor, o şekilde biriktirip sadece puan dolu hesabı satıyorlar.

o kısımda cahil kalıyorum basmadı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş

şu an puan kasmanın herhangi bir yöntemi var mı yoksa eskiden kasılanları mı satıyorlar

wake up to reality

80+ Silver
aldım fakat ürünlerin şuanda gelip gelmediğini veya eksik gelip gelmediğini nasıl teyit ederim, 26 seviye hesabıma almıştım orda vitrin vardı alınan ödüller vitrininden kontrol etmiştim ama 4 seviye bir hesaba aldım vitrin yok nereden kontrol edebilirim gelip gelmediğini?
bu puan, puan dükkanında kullanılıp arka plan alınan puan mı yoksa başka bir şey mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,081
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom