Alma kardeşim. Geçen ben birinden disney plus aldım. 2 gün izledim. 3. gün ücret istedi. Veriliyor ama ne kadar süre güvenilir kullanırsın bilemem. Benim key aldığım bir site var. Eğey süredir hiç sıkıntı çıkmadı oranın adresini bulup vereyim sana maillerde kayıtlı olacaktı bakıp dönüyorum hemen.sistemimi yeni aldım ve windowsu etkinleştiricem itemsatıştan alsam ne olur
adami degerlendirmessenizbunu yaparsistemimi yeni aldım ve windowsu etkinleştiricem itemsatıştan alsam ne olur
Saglam lisans imiş kardeşim. 3 kuruş fazla öde güvenli alışveriş yap sana tavsiyem.Alma kardeşim. Geçen ben birinden disney plus aldım. 2 gün izledim. 3. gün ücret istedi. Veriliyor ama ne kadar süre güvenilir kullanırsın bilemem. Benim key aldığım bir site var. Eğey süredir hiç sıkıntı çıkmadı oranın adresini bulup vereyim sana maillerde kayıtlı olacaktı bakıp dönüyorum hemen.
75 liraya oem key almanı öneririm. Formatlasanda, ssd diskte değişsen bir daha windows etkinleştirme yapmana gerek kalmıyor. Direk anakarta gömülüyor aktivasyon.sistemimi yeni aldım ve windowsu etkinleştiricem itemsatıştan alsam ne olur