Neler Yeni

ithalatci firma garantili ne demek

PixDraw

80+ Bronze
ben şimdi aldim diyelim kullandim adam gibi bi sorun cikmaz dimi fbilar falan basmaz 😂
Hocam Allah servise hiçbir üründe düşürmesin onun dışında hiçbir sıkıntı çıkmaz yurt içi kayıtlı cihazlar kaçak vs. değil ama servis konusuna hiçbir yorum yapamam resmiler bu kadar kötüyken diğerlerine bir şey diyemem.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
selamlar simdi ben redmi 9a baktim ithalatci firma garantili 3100
ama xiaomi tr garantili 3700 TL
simdi bu ithalatci firma garantilinin tanimi noluyor ve niye daha ucuz global kacak kucak biseymi
Delta gibi başka bir servis firması cihaza bakar ama o firmalarda hizmet almak resmî garantiden çok daha zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

imei mi atmam lazim yoksa bi arizasi ciksa mi nin kendi garantisi mi almaz oyleyse cok ariza cikaran biri degilim zaten temiz kullaniyorum da imei dir tr kayitli degildir hic ugrasmiyim
Onu satamazlar, İMEİ olmak zorunda.

alperennN

80+ Silver
Delta gibi başka bir servis firması cihaza bakar ama o firmalarda hizmet almak resmî garantiden çok daha zor.

Onu satamazlar, İMEİ olmak zorunda.
peki sorgulama vs yapabilirmiyim aldiktan sonra

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İthalatçının garantisi olmaz. Satar ve unutur. Hatta bir daha bulamayabilirsin.

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Sen burada "alma" diyenlere bakma. Apple dışında hangi garanti, telefonun veya başka bir cihazın arkasında tam olarak duruyor?

Ayrıca "Xiaomi Türkiye" garantisi adı altında satılan ürünlerdeki garanti süreçlerini şikayetvar üzerinden araştırabilirsin.

O yüzden çok takılma x garantili, y garantili diye. En ucuzunu al geç.

Kadir_1987

80+ Silver
selamlar simdi ben redmi 9a baktim ithalatci firma garantili 3100
ama xiaomi tr garantili 3700 TL
simdi bu ithalatci firma garantilinin tanimi noluyor ve niye daha ucuz global kacak kucak biseymi
Ülkeye resmi yollar ile giriş yapan cihazlar ülkedeki markanın garantisi altındadır.
Ülkeye yine resmi yollar ile giren fakat markanın distribütör'lüğünü almayan yani kendi başına bir teknoloji al-satcısı olan ve marka ile herhangi bir bağı bulunmayan kişilerin vermiş olduğu merdiven altı garanti türüdür.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
imei mi atmam lazim
hayır

ben 4 5 sene önce bu garantı seklinde mi6 aldım telefonda sorun çıkmadı ama satış sonrası bir şey olur teknık servıs vs onu bılemem dostum zaten tr de düzgün işini yapan olmadığı için hepsi aynı

alperennN

80+ Silver
Sen burada "alma" diyenlere bakma. Apple dışında hangi garanti, telefonun veya başka bir cihazın arkasında tam olarak duruyor?

Ayrıca "Xiaomi Türkiye" garantisi adı altında satılan ürünlerdeki garanti süreçlerini şikayetvar üzerinden araştırabilirsin.

O yüzden çok takılma x garantili, y garantili diye. En ucuzunu al geç.
benım amacım zaten sim takılsın ufak 2 3 oyun oynuyım bu yane 1000 tane tablet telefon pc parcalayan da biri değilim güzel bakarım yane bi tablet var bizde 2016 da aldık hala sapasağlam pilide 100de100 herhalde cunku cok uzun gıdıyor dediğim gibi başıma bela olmasın da

hayır

ben 4 5 sene önce bu garantı seklinde mi6 aldım telefonda sorun çıkmadı ama satış sonrası bir şey olur teknık servıs vs onu bılemem dostum zaten tr de düzgün işini yapan olmadığı için hepsi aynı
eline ulaşıyor yane telefon

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum