Hangisi alınır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce?
40 k altı olursa
Çok kararsız kaldım.O zaman alınır. Tabii bu benim PS5 Pro için psikolojik sınırım. 40 bin TL ve üstü olursa bütçemi PC için sonuna kadar zorlayabilirdim. Örneğin 45 bin TL'ye çıkartır, ATX bir anakartla özelleştirirdim.
Hocam pc deki sorunlardan yoruldumO zaman alınır. Tabii bu benim PS5 Pro için psikolojik sınırım. 40 bin TL ve üstü olursa bütçemi PC için sonuna kadar zorlayabilirdim. Örneğin 45 bin TL'ye çıkartır, ATX bir anakartla özelleştirirdim.
Çok kararsız kaldım.
Hocam pc deki sorunlardan yoruldum
Oyun hatalarından bahsediyorumÇözülemeyecek bir sorun ya da sorunlar mı? Konuya hakim olup yardımcı olancak insanlar vardır elbet.
BO6 oynuyordum pc den oynamaz olaydım oyuna gir bir sürü sorun çıksın çöz hepsini oyuna gir sonra çık tüm sayelerinde gitsin vs. vs.Çözülemeyecek bir sorun ya da sorunlar mı? Konuya hakim olup yardımcı olancak insanlar vardır elbet.
SaveOyun hatalarından bahsediyorum
BO6 oynuyordum pc den oynamaz olaydım oyuna gir bir sürü sorun çıksın çöz hepsini oyuna gir sonra çık tüm sayelerinde gitsin vs. vs.
Oyun hatalarından bahsediyorum
BO6 oynuyordum pc den oynamaz olaydım oyuna gir bir sürü sorun çıksın çöz hepsini oyuna gir sonra çık tüm sayelerinde gitsin vs. vs.
Save
Konsollarda kötü gidiyorNedendir bilinmez, bazı oyunların PC sürümleri sıkıntılı geliyor, daha sonra toparlıyorlar.
Anlamadım ben ne alayım?Konsollarda kötü gidiyor
black ops 6 yı ps5 pro alırsan 3000 tl vericeksin ama haberiniz olsun iş konsol almakla bitmiyor bütçen 60 bin tl ise italatcı pro alabilrisinizOyun hatalarından bahsediyorum
Save
Bir sürü hata yaşıyorum pc deblack ops 6 yı ps5 pro alırsan 3000 tl vericeksin ama haberiniz olsun iş konsol almakla bitmiyor bütçen 60 bin tl ise italatcı pro alabilrisiniz
pc al demiyorum xbox series x al en azından gamepass ultimate var black ops 6 day one geldi üstüne daha ucuz pro danBir sürü hata yaşıyorum pc de