Güvenilir olduğu kesin. Ancak bu aralar indirimlerden ve yeni bayi açılması vs. derken baya yoğunlar. Kargon geç gelebilir.Itopia güvenilir mi? Ordan alışveriş yapılabilir mi? Sorun yaşayanlar var. Ben de oraya karşı mesafeliyim.
Itopia güvenilir mi? Ordan alışveriş yapılabilir mi? Sorun yaşayanlar var. Ben de oraya karşı mesafeliyim.
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmış.Güvenilir olduğu kesin. Ancak bu aralar indirimlerden ve yeni bayi açılması vs. derken baya yoğunlar. Kargon geç gelebilir.
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmışGüvenilir.
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmışGüvenilir.Alışverişinizi yapabilirsiniz.
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmış.
Post automatically merged:
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmış
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmış
Sorun yaşayanlar var. 14 gün kuralına uyumayıp iade almamışlar. Heyete başvuracağı zaman nereye başvurursan vur şeklinde cevap alınmış.
Yapılmış forumda gördümÖyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum. Eğer öyle bir şey yapmışlarsa heyete başvurmak hakkınız.
Öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum. Eğer öyle bir şey yapmışlarsa heyete başvurmak hakkınız.