Cuma İncehesap gecesine bakacağım olmadı kendi kafama göre tek tek toplayacağım. Ekran kartı 2.elden devam gibi duruyor.Ya gaming gendekini alıcam ya bunu başka çaremiz kalmadı yıl sonu geldi hala sistem alamadık oto çöpe baka baka
Benim hiçbir ümidim yok ondan. 3 haftadır takip ediyorum satılmayan ne varsa onları koyuyorlar genelde hep i5-12400'lü ve 4060'lı sistem denk geliyo . Tek bişeye ihtiyacın varsa(anakart,klavye,kulaklık vb.) o zman uyguna bişeyler denk geliyor . başka türlü adam gibi sistem düşmüyor.Cuma İncehesap gecesine bakacağım olmadı kendi kafama göre tek tek toplayacağım. Ekran kartı 2.elden devam gibi duruyor.
Ne yapmaya karar verdin?Ya gaming gendekini alıcam ya bunu başka çaremiz kalmadı yıl sonu geldi hala sistem alamadık oto çöpe baka baka
Hala kararsızım dostum itopyadaki diğer bileşenler kasa vb gayet iyi gibi. Ama anakart sıkıntı yükseltme yaptığımda biraz rahatsız edici olucak. GG-9'da ise kasa ve psu sıkıntı Özelleştirmelerle 35k yı buluyor. İtopya anakart özelleştirmye izin verse aslında ona doğru yöneldim gibi o da özelleştirmelerle 32k civarında aralarındaki tek fark kule tipi soğutucuydu bende +800e sıvı sogutucu ekledim gg9 anakart ve ekran kartı asus bi tık daha iyi gibi. Ama kararsızlığım hala devam ediyor. İşin içinden çıkabililirsem yazarım burdanNe yapmaya karar verdin?
SSD tarafında içlerinden DRAM'li olanı var mı acaba? Biliyor musunuz? Anakart işi belki 2. el satılıp Prime B650 Plus alınarak çözülebilir ama bilemiyorum ya.Hala kararsızım dostum itopyadaki diğer bileşenler kasa vb gayet iyi gibi. Ama anakart sıkıntı yükseltme yaptığımda biraz rahatsız edici olucak. GG-9'da ise kasa ve psu sıkıntı Özelleştirmelerle 35k yı buluyor. İtopya anakart özelleştirmye izin verse aslında ona doğru yöneldim gibi o da özelleştirmelerle 32k civarında aralarındaki tek fark kule tipi soğutucuydu bende +800e sıvı sogutucu ekledim gg9 anakart ve ekran kartı asus bi tık daha iyi gibi. Ama kararsızlığım hala devam ediyor. İşin içinden çıkabililirsem yazarım burdan
Özelleştirmelerim şu şekilde.
O konuda hiçbir fikrim yok. Ama giriş seviye anakartı rahat rahat satamam ben kendi açıma konuşayım yani onunla uğraşmak yerine 300-500 fazla verip daha düzgün bi anakart bakarım . Şuan çok kararsızım bilmiyorum.SSD tarafında içlerinden DRAM'li olanı var mı acaba? Biliyor musunuz? Anakart işi belki 2. el satılıp Prime B650 Plus alınarak çözülebilir ama bilemiyorum ya.
Bu konuda sana katılıyorum en az 5 k zam yer hepsi vergiler de yükselirse mesela KDV 20 den 25 e çıkarsa falan baya sıkıntı yaşayabiliriz kullanıcılar olarakGünler ilerledikçe baskı da oluşacağı için bundan sonra sağlam indirim beklemiyorum ben, herhangi indirimin de tatmin etmesi zor.
Zaten bugün ne alsak yeni yılla beraber üzerine en az 8-10K koyacak.
Ben de kararsızım. Vatan'dan alırsam Ziraat'in Bankkart'ı 1,500₺ puan verecek sanırım. Bir de yaşadığım şehirde sadece Vatan mağazası var. Bu yüzden Vatan'dan almak istiyorum ancak inatla güzel sistem çıkarmıyorlar. Zaman da kalmadı artık. Ne yapacağım bilmiyorum eğer sistem çıkarmazlarsa.O konuda hiçbir fikrim yok. Ama giriş seviye anakartı rahat rahat satamam ben kendi açıma konuşayım yani onunla uğraşmak yerine 300-500 fazla verip daha düzgün bi anakart bakarım . Şuan çok kararsızım bilmiyorum.
Normal. 1 ila 2 hafta sürüyor. Belirtiyorlar zaten bunu.kasa için yorum yapamayacağım ama itopya beni gerçekten aşırı şaşırttı bir firmanın bu kadar yavaş olmasını beklemezdim 30/11 de sipariş verdim hala kargoya verilmedi.