Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İTOPİK SAATLER IT-OPEN V10 / RYZEN 5 7500F & 7700XT 29.999TL

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Ömür
bu sistemi kasayı fsp yapın sonrada thermalright soğutucu alın başkada bişey yapmayın kazık ama gaming gen deki daha mantıklı

Satriani

80+ Bronze
Hiç bi yerde eksiksiz sistem yok maalesef. Birinde SSD kötü, ötekinde Ram CL değeri kötü, birinde soğutucu var ötekinde yok falan.
Artık ona bak, buna bak derken yıl bitti. Ocakta'da hepsine zam üstüne zam koyarlar. Niyeti olan 3'e 5'e bakmasın, kafasına yatanı alsın derim.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
Ya gaming gendekini alıcam ya bunu başka çaremiz kalmadı yıl sonu geldi hala sistem alamadık oto çöpe baka baka

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Ali
Ya gaming gendekini alıcam ya bunu başka çaremiz kalmadı yıl sonu geldi hala sistem alamadık oto çöpe baka baka
Cuma İncehesap gecesine bakacağım olmadı kendi kafama göre tek tek toplayacağım. Ekran kartı 2.elden devam gibi duruyor.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
Cuma İncehesap gecesine bakacağım olmadı kendi kafama göre tek tek toplayacağım. Ekran kartı 2.elden devam gibi duruyor.
Benim hiçbir ümidim yok ondan. 3 haftadır takip ediyorum satılmayan ne varsa onları koyuyorlar genelde hep i5-12400'lü ve 4060'lı sistem denk geliyo . Tek bişeye ihtiyacın varsa(anakart,klavye,kulaklık vb.) o zman uyguna bişeyler denk geliyor . başka türlü adam gibi sistem düşmüyor.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
Ne yapmaya karar verdin?
Hala kararsızım dostum itopyadaki diğer bileşenler kasa vb gayet iyi gibi. Ama anakart sıkıntı yükseltme yaptığımda biraz rahatsız edici olucak. GG-9'da ise kasa ve psu sıkıntı Özelleştirmelerle 35k yı buluyor. İtopya anakart özelleştirmye izin verse aslında ona doğru yöneldim gibi o da özelleştirmelerle 32k civarında aralarındaki tek fark kule tipi soğutucuydu bende +800e sıvı sogutucu ekledim gg9 anakart ve ekran kartı asus bi tık daha iyi gibi. Ama kararsızlığım hala devam ediyor. İşin içinden çıkabililirsem yazarım burdan :)

Özelleştirmelerim şu şekilde.

Ekler

• gg9.PNG
    gg9.PNG
    29.3 KB · Hit: 20
  • itopya 7700xt.PNG
    itopya 7700xt.PNG
    45.2 KB · Hit: 19

Satriani

80+ Bronze
Günler ilerledikçe baskı da oluşacağı için bundan sonra sağlam indirim beklemiyorum ben, herhangi indirimin de tatmin etmesi zor.
Zaten bugün ne alsak yeni yılla beraber üzerine en az 8-10K koyacak.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Rüveyda Akın
Hala kararsızım dostum itopyadaki diğer bileşenler kasa vb gayet iyi gibi. Ama anakart sıkıntı yükseltme yaptığımda biraz rahatsız edici olucak. GG-9'da ise kasa ve psu sıkıntı Özelleştirmelerle 35k yı buluyor. İtopya anakart özelleştirmye izin verse aslında ona doğru yöneldim gibi o da özelleştirmelerle 32k civarında aralarındaki tek fark kule tipi soğutucuydu bende +800e sıvı sogutucu ekledim gg9 anakart ve ekran kartı asus bi tık daha iyi gibi. Ama kararsızlığım hala devam ediyor. İşin içinden çıkabililirsem yazarım burdan :)

Özelleştirmelerim şu şekilde.
SSD tarafında içlerinden DRAM'li olanı var mı acaba? Biliyor musunuz? Anakart işi belki 2. el satılıp Prime B650 Plus alınarak çözülebilir ama bilemiyorum ya.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
SSD tarafında içlerinden DRAM'li olanı var mı acaba? Biliyor musunuz? Anakart işi belki 2. el satılıp Prime B650 Plus alınarak çözülebilir ama bilemiyorum ya.
O konuda hiçbir fikrim yok. Ama giriş seviye anakartı rahat rahat satamam ben kendi açıma konuşayım yani onunla uğraşmak yerine 300-500 fazla verip daha düzgün bi anakart bakarım . Şuan çok kararsızım bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günler ilerledikçe baskı da oluşacağı için bundan sonra sağlam indirim beklemiyorum ben, herhangi indirimin de tatmin etmesi zor.
Zaten bugün ne alsak yeni yılla beraber üzerine en az 8-10K koyacak.
Bu konuda sana katılıyorum en az 5 k zam yer hepsi vergiler de yükselirse mesela KDV 20 den 25 e çıkarsa falan baya sıkıntı yaşayabiliriz kullanıcılar olarak

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Rüveyda Akın
O konuda hiçbir fikrim yok. Ama giriş seviye anakartı rahat rahat satamam ben kendi açıma konuşayım yani onunla uğraşmak yerine 300-500 fazla verip daha düzgün bi anakart bakarım . Şuan çok kararsızım bilmiyorum.
Ben de kararsızım. Vatan'dan alırsam Ziraat'in Bankkart'ı 1,500₺ puan verecek sanırım. Bir de yaşadığım şehirde sadece Vatan mağazası var. Bu yüzden Vatan'dan almak istiyorum ancak inatla güzel sistem çıkarmıyorlar. Zaman da kalmadı artık. Ne yapacağım bilmiyorum eğer sistem çıkarmazlarsa.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
kasa için yorum yapamayacağım ama itopya beni gerçekten aşırı şaşırttı bir firmanın bu kadar yavaş olmasını beklemezdim 30/11 de sipariş verdim hala kargoya verilmedi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Rüveyda Akın
kasa için yorum yapamayacağım ama itopya beni gerçekten aşırı şaşırttı bir firmanın bu kadar yavaş olmasını beklemezdim 30/11 de sipariş verdim hala kargoya verilmedi.
Normal. 1 ila 2 hafta sürüyor. Belirtiyorlar zaten bunu.

Top Bottom