Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İTOPİK SAATLER IT-OPEN V10 / RYZEN 5 7500F & 7700XT 29.999TL

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sümer
kasa için yorum yapamayacağım ama itopya beni gerçekten aşırı şaşırttı bir firmanın bu kadar yavaş olmasını beklemezdim 30/11 de sipariş verdim hala kargoya verilmedi.
Normaldir bence ya çok ürün satıldı o kadar ürünü montajlayıp test edip sistem kurarak göndermek bence zaman alır. 5-6 gün sürmesi normaldir bir de hafta sonu grince işin içine normaldir diye tahmin ediyorum.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
İtopik yazısını görünce zaten anlıyorsun bakmadan 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Ne yapmalıyız yeni sistem beklemeli miyiz yoksa bunu kapmalı mıyız çözemedim yılbaşına kadar acilen almam lazım bir sistem

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Normaldir bence ya çok ürün satıldı o kadar ürünü montajlayıp test edip sistem kurarak göndermek bence zaman alır. 5-6 gün sürmesi normaldir bir de hafta sonu grince işin içine normaldir diye tahmin ediyorum.
sistem almadım ki kulaklık aldım düz

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AuF
Ben arkadaşıma rami 32, kasayı msi yapıp sistemi aldım arkadaşlar. Sistemdeki kasa yerine PSU'su FSP olan VENTO VG22A KASAYI'yı seçecektim ama kasayla ilgili, "arıza için gönderdim kargoda kasa kırıldı" yorumunu okuduktan sonra MSİ KASA seçtim. Kasa hakkında araştırma yapmadım ama en azından kargoda dağılmaz diye düşünüyorum.

Anakart giriş seviyesi evet. Bende msi mag x670e var bende 2 tane 16*2 ram slotu kullanıyorum 2 tanesi boşta duruyor.
Ssd yeri 1 adet ama çoğu kullanıcıya 1 tb ssd yeterli olacaktır. Bende de 3 tane ssd yeri olmasına rağmen 1 adet 2 tb kullanıyorum. Kaldıki dönüştürücüyle hız kaybı olsa dahi m2 ssd bile bağlanabilir. İsteyen direk 2.5" bağlayabilir.
Mosfet ve anakart soğutması az diyen olabilir Bu sistemdeki işlemci aşırı ısınan bir işlemci değil anakarta ısı anlamında çok yük bindirmeyeceği için bence alınır.
Bazı kişiler anakart kötü yükseltme yapılmaz yazmış. İşlemci ve ekran kartı bence dengeli, 32 gb ram yaptık o da yeterli. 1-3 sene sonra neyi yükselteceğim ki ?

Bu kasayı arkadaşım 4-5 sene boyunca kullanır. Herhangi bir yükseltme yapmasına zaten gerek yok. Sonrada satılıp yeni bir sistem alınır. Nasıl şu anda 1050'li kasatalar satılıyorsa 4-5 sene sonra da bu da satılır
Siz neyi yükseltmeyi düşünüp de anakarttan dolayı vazgeçiyorsunuz lütfen yazın. Belki ben yanlış düşünüyorumdur.:geek:

Son düzenleme:

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Yavaş
Ben arkadaşıma rami 32, kasayı msi yapıp sistemi aldım arkadaşlar. PSU'su FSP olanı seçecektim ama kasayla ilgili, "arıza için gönderdim kargoda kasa kırıldı" yorumunu okuduktan sonra msi kasa seçtim. Kasa hakkında araştırma yapmadım ama en azından kargoda dağılmaz diye düşünüyorum.

Anakart giriş seviyesi evet. Bende msi mag x670e var bende 2 tane 16*2 ram slotu kullanıyorum 2 tanesi boşta duruyor.
Ssd yeri 1 adet ama çoğu kullanıcıya 1 tb ssd yeterli olacaktır. Bende de 3 tane ssd yeri olmasına rağmen 1 adet 2 tb kullanıyorum. Kaldıki dönüştürücüyle hız kaybı olsa dahi m2 ssd bile bağlanabilir. İsteyen direk 2.5" bağlayabilir.
Mosfet ve anakart soğutması az diyen olabilir Bu sistemdeki işlemci aşırı ısınan bir işlemci değil anakarta ısı anlamında çok yük bindirmeyeceği için bence alınır.
Bazı kişiler anakart kötü yükseltme yapılmaz yazmış. İşlemci ve ekran kartı bence dengeli, 32 gb ram yaptık o da yeterli. 1-3 sene sonra neyi yükselteceğim ki ?

Bu kasayı arkadaşım 4-5 sene boyunca kullanır. Herhangi bir yükseltme yapmasına zaten gerek yok. Sonrada satılıp yeni bir sistem alınır. Nasıl şu anda 1050'li kasatalar satılıyorsa 4-5 sene sonra da bu da satılır
Siz neyi yükseltmeyi düşünüp de anakarttan dolayı vazgeçiyorsunuz lütfen yazın. Belki ben yanlış düşünüyorumdur.:geek:
ben kasayı ellemedim bitfenix kötü bi marka mı

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AuF
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
An itibarı ile sistem 34.000TL olmuş...

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tayfun Ycl
Bence çok detaylara takılmayın. En iyisini değil de işimi görür mantığında davranmak iyi oluyor bazen. Fiyatı bana göre iyi. Vatandan 34k ya almıştım. A620 anakart üstelik. Ama işimi görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,649
Üyeler
162,845
Son üye
Levcravchenko0
Top Bottom