Neler Yeni

İtopya 4500Tl Bütçe Pc Toplama

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kardeşim bak o adam demekki sistemine yetersiz bir PSU kullanıyodur o yüzden patlamıştır. Bu sistem için 500w Yeter de artar var bi bildiğimiz da?
araştır bakalım ne kadar iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hangi siteden nasıl bi sistem almamı öneriyosun şimdi? Demek ki herkes bu forumda bilgili belli.
sen en iyisi düşündüğün sistemi al. ders çıkarırsın patladığında da. öneri falan lazım değil

Aynen, garantisi yok onların. Garanti kafanda patlamaz ise iyidir.
Zaten benim bu forumda çözüm aramam suç kardeşim. Herkes çıkıp şunu al bunu al demekle meşgul. Ters bişey söylenince hemen geri kafa oluyoruz. Mahalledeki esnaf bile daha bilgili yemin edebilirim.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Zaten benim bu forumda çözüm aramam suç kardeşim. Herkes çıkıp şunu al bunu al demekle meşgul. Ters bişey söylenince hemen geri kafa oluyoruz. Mahalledeki esnaf bile daha bilgili yemin edebilirim.
Ya dostum ne diyelim? ''Şunu al'' demeyelim de ne diyelim? Kendin çok bilgilisin mâdem al geç. Önerilerimizi kaale almayacaksan konu açma!

Ya dostum ne diyelim? ''Şunu al'' demeyelim de ne diyelim? Kendin çok bilgilisin mâdem al geç. Önerilerimizi kaale almayacaksan konu açma!
Konuya cevap vermenizi zorunlu tutmuyorum zaten. İlgini çekmiyosa okuma direk geç. Belki senden daha fazla yakın ve bilgili biri cevap vericek. Laf sokup geçiştirmicek mesela anladın?

T.P.G.

80+ Titanium
o zaman konu açma git al. mahalledeki esnaf da senin ki ''ne olacak'' kafasında aynen. git ona sor daha bilgili nasıl olsa. hadi git. madem önerileri dinlemeyeceksin gelip burda konu açma!

Konuya cevap vermenizi zorunlu tutmuyorum zaten. İlgini çekmiyosa okuma direk geç. Belki senden daha fazla yakın ve bilgili biri cevap vericek. Laf sokup geçiştirmicek mesela anladın?
sr bakalım tüm forumda Power Boost PSU'Ya iyi diyecek biri var mı? git sor. madem bilgimize inanmıyorsun bazı şeyleri tecrübe ederek öğren

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ya oğlum ne diyorsun sen? Adam bilgili ve öneri yapıyor. Sen ise ''YouTubER'lArın Önerdiği her sistem güzeldir'' kafasındasın.

o zaman konu açma git al. mahalledeki esnaf da senin ki ''ne olacak'' kafasında aynen. git ona sor daha bilgili nasıl olsa. hadi git. madem önerileri dinlemeyeceksin gelip burda konu açma!

sr bakalım tüm forumda Power Boost PSU'Ya iyi diyecek biri var mı? git sor. madem bilgimize inanmıyorsun bazı şeyleri tecrübe ederek öğren
Hayır madem iyi değil kimse tavsiye etmiyor. Neden o zaman bu şirketler insanlara tavsiye olarak sergiliyor. Ve neden (size göre) kötü olan psu lar üretimde halen?

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
tahminimce zaten sistemi çoktan aldın. pişman olmamak ve kendini avutmak için boşa sıkıyorsun şu an
Buna yemin edebilirim. Tespit gibi tespit.

Hayır madem iyi değil kimse tavsiye etmiyor. Neden o zaman bu şirketler insanlara tavsiye olarak sergiliyor. Ve neden (size göre) kötü olan PSU lar üretimde halen?
Sen bu sistemi aldın ve kendini teselli ediyorsun...

Top Bottom