T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 2 Ekim 2020 #53 zbabomen yazmış: kanka PSU birden bire mi patlıyor yoksa elektrik kesintisi üzerine falan mı? Devamı için tıklayın... Duruma göre. Elektrik kesintisinde ihtimal artıyor
zbabomen yazmış: kanka PSU birden bire mi patlıyor yoksa elektrik kesintisi üzerine falan mı? Devamı için tıklayın... Duruma göre. Elektrik kesintisinde ihtimal artıyor
krldogukan 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,075 Dahası Reaksiyon skoru 2,943 İsim dogukan demir 2 Ekim 2020 #54 zbabomen yazmış: kanka PSU birden bire mi patlıyor yoksa elektrik kesintisi üzerine falan mı? Devamı için tıklayın... sadece elektrik kesintisi değil ani bir voltaj dalgalanması olsa bile patlayabilir
zbabomen yazmış: kanka PSU birden bire mi patlıyor yoksa elektrik kesintisi üzerine falan mı? Devamı için tıklayın... sadece elektrik kesintisi değil ani bir voltaj dalgalanması olsa bile patlayabilir
yureksyz 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 4,764 En İyi Cevap 3 4 Ekim 2020 #55 krldogukan yazmış: sadece elektrik kesintisi değil ani bir voltaj dalgalanması olsa bile patlayabilir Devamı için tıklayın... Ban yemiştim bu cahile cevap vermek için link kopyaladım ban bitince cevap veririm diye. Satır satır cevap yazdım tam gönderecektim ki imzanızı gördüm...
krldogukan yazmış: sadece elektrik kesintisi değil ani bir voltaj dalgalanması olsa bile patlayabilir Devamı için tıklayın... Ban yemiştim bu cahile cevap vermek için link kopyaladım ban bitince cevap veririm diye. Satır satır cevap yazdım tam gönderecektim ki imzanızı gördüm...