Neler Yeni

İtopya 4500Tl Bütçe Pc Toplama

T.P.G.

80+ Titanium
Hayır madem iyi değil kimse tavsiye etmiyor. Neden o zaman bu şirketler insanlara tavsiye olarak sergiliyor. Ve neden (size göre) kötü olan PSU lar üretimde halen?
Bak şimdi youtube kanalları ve bu tarz ticari firmalar müşteriye bırakır bunu, kendisi alacağı paraya bakar. şimdi kötü olupta üretimde olan yüz binlerce ürün var hala piyasada.

Dostum ben senin kafana s....ayım. resmen cahilliğin vücut bulmuş halisin. Lan adamlar kar ediyor o yuzden kotu parca koyuyorlar.
@Kesteko @Furkan Aslan haksızmıyım olm
Doğru, 3-5 Kr için millete PowerBoost psu öneren ve "bunun 80+ i var arkadaşlar çoğ güzel psu arkadaşlar kaçırmayın" diyen youtuber çok var

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru, 3-5 Kr için millete PowerBoost PSU öneren ve "bunun 80+ i var arkadaşlar çoğ güzel PSU arkadaşlar kaçırmayın" diyen youtuber çok var
Sinirlendim. Bide hem konu açıyor hem sizi dinlemiyor. Adamlar biliyorda koyuyor diyor

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
Hadi bu mantıkla gidelim!
Madem İtopya çok iyi mükemmel bir şirket
Neden sistemlerine SU630, SU650, TR200, Kioxcia gibi sorunlu SSD'ler koyuyor?
Neden çoğu sisteminde Power Boost gibi aslında adının son anda Power ''Bomb'' dan döndüğü PSU lar kullanılıyor? Madem öneri istemiyorsun o sistemi al yoluna devam et cidden uğraşılmaz seninle madem çok biliyorsun kendin al geç.
bir şey diyecem tek attın :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ya bakın kardeşim adamlar işini biliyo ki sitelerinde çok satılmış sistemler yapıyor değil mi? Siz diyosunuz ki o yanlış 200 lira kat o sorunlu 500 lira kat. E herkesin bütçesi var benim de bütçem bu daha üstüne çıkamam ayrıca o PSU yu patlatıcak kadar bi şey yapcağımı düşünmüyorum.
Bilmeyenlere kitliyo demek ki ha?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ya bakın kardeşim adamlar işini biliyo ki sitelerinde çok satılmış sistemler yapıyor değil mi? Siz diyosunuz ki o yanlış 200 lira kat o sorunlu 500 lira kat. E herkesin bütçesi var benim de bütçem bu daha üstüne çıkamam ayrıca o PSU yu patlatıcak kadar bi şey yapcağımı düşünmüyorum.
Al sistemi 2 gun sonra mavi ekran sonra psu dan gelen ses pc açılmıyor diyeceksin

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
İtopya üzerinden hazır toplama PC ve monitör almak istiyorum. Sizce verdiğim paraya değer bir performans alır mıyım?

Ayrıca Kargoya verildiğinde ekran kartı takılı mı geliyor yoksa kutusunda ben mi takıcağım?

çok kötü bir sistem oldukça kötü parçalar konulmuş ileriye dönük değil hatta 1 2 sene sonra pc patlama ihtimali çok yüksek tavsiyem satın alma

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney