Neler Yeni

İtopya 4500Tl Bütçe Pc Toplama

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Yenisin herhalde :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan ki bo konuyu eleştri olarak açmadım fikrinizi öğrenmek için açtım eleştri olarak açsaydım sistem nasıl derdim. Alıcağım sistemi soruyorum sadece. Sen bence dhaa kolay konularda dolaş.

Olabilir kardeşim sorunsuz olucak diye bi gaye yok. Ama ben şuanki bu sistemi f/p olarak görüyorum. Ek harcama yapmak gereksiz bence :)
.d sistem nasıl dediğin zaman da fikir almış oluyosun canım kardeşim @Sadeceogrenmekistiyorum adama neden fikrini söylüyorsun bırak biliyormuş bir şeyler

Kardeşim çok biliyosan git orda çalış o zaman burda hakaret etmeye çalışıyosan ona göre konuşalım.

3500 lira verip gtx1650 ekran kartı almak varken, aynı fiyata gtx 1050 almak. Komik geldi biraz ama
Neden attığım konuyu ezbere okuyorsun?
Orada ekran kartını gtx 1650 süper yap demişim güzel kardeşim lütfen EZBERE OKUMA
Attığım konuya tekrar bak

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
Fikrimizi söylüyoruz onu alma diyoruz "adamların bir bildiği var bilader" diyorsun cidden nasıl bir kafa yapın var merak ediyorum

Bak güzel kardeşim gel sen benim tavsiye ettiğim 3900 TL lik sistemi al
Boşver hocam uğraşma, bildiğini uygulasın sonra gelir bir kaç ay sonra güç kaynağım patladı diye.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

T.P.G.

80+ Titanium
Emin ol şuanki bilgisayarım daha kötü beni oyun oynarken idare etsin yeter. Zaten adamlar bu pcyi toplamışki bi bildikleri var. Kimse sorunlu PC toplamaz. Ayrıca bilindik site bu PC yi almış insanlar gayet kullanıyor. Uzay sistemi almak istemiyorum zaten :)
Hadi bu mantıkla gidelim!
Madem İtopya çok iyi mükemmel bir şirket
Neden sistemlerine SU630, SU650, TR200, Kioxcia gibi sorunlu SSD'ler koyuyor?
Neden çoğu sisteminde Power Boost gibi aslında adının son anda Power ''Bomb'' dan döndüğü PSU lar kullanılıyor? Madem öneri istemiyorsun o sistemi al yoluna devam et cidden uğraşılmaz seninle madem çok biliyorsun kendin al geç.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Neden attığım konuyu ezbere okuyorsun?
Orada ekran kartını gtx 1650 süper yap demişim güzel kardeşim lütfen EZBERE OKUMA
Attığım konuya tekrar bak

Uğraşmaya değmez, anlamak istemiyor. Belli ki cahil, gitsin o sistemleri alsın. Ayrıca milletin eleştirisini dinlemeyecekse konu açmasın!

Uğraşmaya değmez, anlamak istemiyor. Belli ki cahil, gitsin o sistemleri alsın. Ayrıca milletin eleştirisini dinlemeyecekse konu açmasın!
Ya bakın kardeşim adamlar işini biliyo ki sitelerinde çok satılmış sistemler yapıyor değil mi? Siz diyosunuz ki o yanlış 200 lira kat o sorunlu 500 lira kat. E herkesin bütçesi var benim de bütçem bu daha üstüne çıkamam ayrıca o psu yu patlatıcak kadar bi şey yapcağımı düşünmüyorum.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ya bakın kardeşim adamlar işini biliyo ki sitelerinde çok satılmış sistemler yapıyor değil mi? Siz diyosunuz ki o yanlış 200 lira kat o sorunlu 500 lira kat. E herkesin bütçesi var benim de bütçem bu daha üstüne çıkamam ayrıca o PSU yu patlatıcak kadar bi şey yapcağımı düşünmüyorum.
Patlaması için sen bir şey yapmıyorsun, o kendi patlıyor. Ne kadar geri kafalı bi' adamsın sen ya?

Top Bottom