İyi değil ama idare edersiniz hocam ilerde daha iyisini alınSHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben de aynı kasayı aldım da bu PSU iyi mi? arkadaşlar ?
ha takılı olan kalmış ha bunu almışın pek fark yok yani. bunu alacağına hiç alma takılı olanla devam et daha iyiSHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Teşekkürler hocam
sakin ol sampuan :dAllah aşkına git boş yapma burada.
Bunu alacağına sistemdeki Power Boost kalsın çok kalite farkı yok aralarında ikisi de giriş seviyesi ve idare eder seviyesinde modeller.SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
High Power olan cidden çok iyi. Arkadaşım miningde kullanıyor 1 senedir aralıksız çalışıyor ve sistem aralıksız çalıştığı için bu süreçte en az 100 kez elektrik kesintisi olmuştur bir sorun çıkmadıHigh Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 3 High Power Element-DD GD 650W 80+ Bronze 54.16A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 650W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Bronze Güç...www.teknobiyotik.com
bu fiyata alabileceğin en iyi psu budur bence
Fsp H3-650 Hyper 80+Bronze Pro 12Cm Psu 650W Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Fsp H3-650 Hyper 80+Bronze Pro 12Cm Psu 650W en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fsp H3-650 Hyper 80+Bronze Pro 12Cm Psu 650W incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
bunu da değerlendirebilirsin.
Elimde md3 sistemin thermaltake psusu var o iş yaparsa onu takıyım.Bunu alacağına sistemdeki Power Boost kalsın çok kalite farkı yok aralarında ikisi de giriş seviyesi ve idare eder seviyesinde modeller.
Mesaj otomatik birleştirildi:
High Power olan cidden çok iyi. Arkadaşım miningde kullanıyor 1 senedir aralıksız çalışıyor ve sistem aralıksız çalıştığı için bu süreçte en az 100 kez elektrik kesintisi olmuştur bir sorun çıkmadı
İş görür. Power Boost olan da kalabilir bu arada o da çok kötü bir model değil.Elimde md3 sistemin thermaltake psusu var o iş yaparsa onu takıyım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Teşekkürler hocam bir düşüneceğim.İş görür. Power Boost olan da kalabilir bu arada o da çok kötü bir model değil.
artık şu ürün yerine marka tavsiyesi vermeyi bırakınAslında olur. bugüne kadar kaç kişi zalman, asus, thermaltake, corsair vs. psu alıp sıkıntı yaşamış? Hangisini iyi fiyata bulursanız minimum 650w olmak kaydı ile alın gitsin çok düşünmeyin.