Neler Yeni

Itopya bana fazladan sistem yolladi !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
Yarin sabah kargoyu kendim ups ye teslim edecegim arkadaslar fotografini buraya birakirim . Kurye talep ettim ama ne zaman gelir bilmedigim icin biran once yollayacagim. Zan altinda kalmak hos bir durum degil. Herkese iyi forumlar

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
İşte İtopya
bu kadar değeri düşük
itopya müşteri hizmetlerini ara

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz
Karşılığı alınmamış belgelenmemiş. Her para aktarımı, fatura yada benzeri işlem borç sayılır. Yani sen o kargoyu kabul edersin. EMİN ol buna eski Bi kargocu olarak söylüyorum. Sıfır üründe fatura no kargoya işlenir.
Yani,
Kargoyu aldın ama bana ödeme yaptığın Bi kaydın yok.
Sen bana ödeme yapmadan o kargoyu alırsan ben seni dava eder. Karşılığını vermediğin faturalı ürünümün parasını alırım. Kanunda bu böyledir. Kanunda 'bilmemek' diye Bi tabir yoktur.
Trilyonluk iş yapan e ticaret sitelerini çocuk sanmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam Burda bunu belirtti diye değil tepkim.

Adama helal olsun aslan yürekli şöyle kral böyle aslan denecek bişey yok.

Zaten yapması gereken bu. Geri gönderecek illaki. Haksız kazancı seçmedi diye tebrik edilmez Bi insan. tabii ki seçmeyecek.
Siz böyle seçmeyecek falan diye konuşuyorsunuz ama günde bir sürü böyle vakalar oluyor her insan böyle değil maalesef.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
işte mantık olarak doğru dediğin ama bazı kanunlar vardır askeriyede mantık olmaz derler ya askere gidince gerçekten olmadığını görürsün bazı kanunlar vardır orada mantık yoktur buda onlardan biri mahkemeye bile gitmez bu arkadaş emin ol firma ile madur olan müşteri arasında mahkeme görülür kardeşim 6 sene okudum ve eğitimini aldım boşa konuşmuyorum burda.
Askerliği yaptım bilirim.
Fakat,
Düşünki itopyasın.

Nerden baksan sermayen 20 milyon. E illaki avukatın vardır. Kendini koruduğun sözleşme maddelerinde vardır. İnsan çalışanların var buna bağlı olarak hatalarda vardır.
Sen her yaptığın sistemden 500 adet satsan %1 hata payın olsa.
Bunların peşine düşmesen 3000 TL desek 15000 yapar.
Bunları düzeltmeyip her hatayı cebinden karşılayacaksan o işletmenin ne anlamı var.
Avukat hakkını aramayacaksa neden para ödüyorsun.
Ararlar bulurlar alırlar. Kimse babasının hayrına çalışmıyor.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Askerliği yaptım bilirim.
Fakat,
Düşünki itopyasın.

Nerden baksan sermayen 20 milyon. E illaki avukatın vardır. Kendini koruduğun sözleşme maddelerinde vardır. İnsan çalışanların var buna bağlı olarak hatalarda vardır.
Sen her yaptığın sistemden 500 adet satsan %1 hata payın olsa.
Bunların peşine düşmesen 3000 TL desek 15000 yapar.
Bunları düzeltmeyip her hatayı cebinden karşılayacaksan o işletmenin ne anlamı var.
Avukat hakkını aramayacaksa neden para ödüyorsun.
Ararlar bulurlar alırlar. Kimse babasının hayrına çalışmıyor.
tamam işte sana şöyle anlatayım madur olan kişi itopya ile iletişimde olur onu dava eder diyelim bu durumu kargo firması yaptıysa itopya'da kargo firmasını dava eder zaten hatanın sahibi kargo firması ise bütün zararı karşılamak zorunda kalır. Yanlış gitmiş olan ürünü alan kişi bu sürecin hiçbir kısmında bulunmuyor yani dava edilemiyor banane kardeşim yollamasalardı diyebilir saçma ama işte ne yaparsın umarım anlatabilmişimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
Arkadaslar ben aradim zaten . Dilek hanin kod verdi bize tekrar yollayin dedi tesekkur edip kapatti. Kendileri dahi beni aramadi ben aradim. Yanlis anlasilmamak icin.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz böyle seçmeyecek falan diye konuşuyorsunuz ama günde bir sürü böyle vakalar oluyor her insan böyle değil maalesef.
İşte o kısımdan olmamak için ödüle tebriğe hediyeye gerek olmaz başkan. Bunu kendin için yaparsın.
İlk okulda bisiklet hayaliyle yıl sonu takdir alan çocukların çoğu Bi baltaya sap olmaz.
Ama sen çocuğuna sonucu gösterip yol çizmesini sağlarsan senden gelecek aferin yerine kendi için yapar.

tamam işte sana şöyle anlatayım madur olan kişi itopya ile iletişimde olur onu dava eder diyelim bu durumu kargo firması yaptıysa itopya'da kargo firmasını dava eder zaten hatanın sahibi kargo firması ise bütün zararı karşılamak zorunda kalır. Yanlış gitmiş olan ürünü alan kişi bu sürecin hiçbir kısmında bulunmuyor yani dava edilemiyor banane kardeşim yollamasalardı diyebilir saçma ama işte ne yaparsın umarım anlatabilmişimdir.
E ticaret siteleri kendi kargosunu kendi hazırlayıp kendi barkodlar. O yüzden kargo firması kardeşim adresi sen verdin koliyi sen hazırladın deyip topu üstünden atınca mecburen firma parasının peşine düşecek. Sonuçtada teslim alan yine ödeyecek.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
İşte o kısımdan olmamak için ödüle tebriğe hediyeye gerek olmaz başkan. Bunu kendin için yaparsın.
İlk okulda bisiklet hayaliyle yıl sonu takdir alan çocukların çoğu Bi baltaya sap olmaz.
Ama sen çocuğuna sonucu gösterip yol çizmesini sağlarsan senden gelecek aferin yerine kendi için yapar.

E ticaret siteleri kendi kargosunu kendi hazırlayıp kendi barkodlar. O yüzden kargo firması kardeşim adresi sen verdin koliyi sen hazırladın deyip topu üstünden atınca mecburen firma parasının peşine düşecek. Sonuçtada teslim alan yine ödeyecek.
aynen kardeşim senin dediğin gibi oluyor ben boşa okumuşum bunca sene haklısın ne diyeyim :)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz

Hocam iyilik ve dürüstlük zaten dediğin gibi insanın içinden gelir fakat bu devirde herkes biribirine geçirmeye çalıştığı için arkadaşın davranışı örnek olsun istedik herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,233
Üyeler
167,629
Son üye
Ernesto35
Top Bottom