Eyvallah hocamVicdanın rahat olsun.
Bu yaptığın çok güzel bir şey.
Bazı insanlar aramazdı bile.
Ne?Konun gitsin (!)
gene itopya müşteri hizmetleri harikalığı
Çoğu boş yorum yapmış. Bilmeden atın tutun anca. Size gelen kargo sayısı kaydediliyor. Siz sanıyorsunuzki siz haber vermezseniz iki gün sonra itopya anlamayacak. Sen yollamıssın 1 parça, geri almışsın 3 parça. Firmalar ***** zaten.
Ayrıca sen Burda kargo sahibini bulsan bile değişen bişey yok. Sen itopya ya yollayacaksın, onlar tekrar alıp sahibine yollayacak.
Vicdan azabı çekeceğin Bi konuda yok. Sen kargoyu teslim almasan 4. Gün geri gidecekti.
Adamın kargosu sigortalı irsaliyedeki Ürün belli, sen teslim alıp üstüne yatamazsın zaten. Şırıngayla alırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne?
Öncelikle boş konuşan sizsiniz. Burada o kişiyi bulma amacımız sistem sahibinin içini rahatlatmak.Çoğu boş yorum yapmış. Bilmeden atın tutun anca. Size gelen kargo sayısı kaydediliyor. Siz sanıyorsunuzki siz haber vermezseniz iki gün sonra itopya anlamayacak. Sen yollamıssın 1 parça, geri almışsın 3 parça. Firmalar ***** zaten.
Ayrıca sen Burda kargo sahibini bulsan bile değişen bişey yok. Sen itopya ya yollayacaksın, onlar tekrar alıp sahibine yollayacak.
Vicdan azabı çekeceğin Bi konuda yok. Sen kargoyu teslim almasan 4. Gün geri gidecekti.
Adamın kargosu sigortalı irsaliyedeki Ürün belli, sen teslim alıp üstüne yatamazsın zaten. Şırıngayla alırlar.
Ne?
Sen öyle san gayette güzel yatılır üstüne arkadaşımızın yaptığı çok güzel bir incelik.Çoğu boş yorum yapmış. Bilmeden atın tutun anca. Size gelen kargo sayısı kaydediliyor. Siz sanıyorsunuzki siz haber vermezseniz iki gün sonra itopya anlamayacak. Sen yollamıssın 1 parça, geri almışsın 3 parça. Firmalar ***** zaten.
Ne?
Hocam çalmaya çalışıcak arkadaşlarda vardır riske atmayın derimD*** Ü*** S*** adli kişi burdaysa bana ulassin
Hangi forumsa iyi yalan atmışlar. Şimdi düşün sana gelmesi gereken yerine 1000 tl ucuz sistem geldi. Senin sisteminde diyelim ki bana geldi. Ben sana dedimki al 1 k helalleşelim. Sende kabul ettin.Geçenlerde bir forumda okumuştum. İtopya tekirdağdaki adamın kargosunu sistemini istanbula istanbuldakini tekirdağa yolluyor. Şahıslar aralarında anlaşıyorlar. biri öbüründen 1k daha mı pahalı öyle bişeydi çocuk parasını gönderiyor takas yapıyorlar![]()
Arkadaşım benim adıma kargo yola çıkmamış. İmza yok tc yok. Benim içimin rahatlaması gereken bişeyde yok. Ben kargom 30 iş gününde gelmedi der yasal yolla muadili Ürün yada fiyatını alırım. İsterse marsa yollasın.Öncelikle boş konuşan sizsiniz. Burada o kişiyi bulma amacımız sistem sahibinin içini rahatlatmak.