Neler Yeni

Itopya bana fazladan sistem yolladi !!

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Konun gitsin (!)

gene itopya müşteri hizmetleri harikalığı

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoğu boş yorum yapmış. Bilmeden atın tutun anca. Size gelen kargo sayısı kaydediliyor. Siz sanıyorsunuzki siz haber vermezseniz iki gün sonra itopya anlamayacak. Sen yollamıssın 1 parça, geri almışsın 3 parça. Firmalar ***** zaten.
Ayrıca sen Burda kargo sahibini bulsan bile değişen bişey yok. Sen itopya ya yollayacaksın, onlar tekrar alıp sahibine yollayacak.
Vicdan azabı çekeceğin Bi konuda yok. Sen kargoyu teslim almasan 4. Gün geri gidecekti.
Adamın kargosu sigortalı irsaliyedeki Ürün belli, sen teslim alıp üstüne yatamazsın zaten. Şırıngayla alırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konun gitsin (!)

gene itopya müşteri hizmetleri harikalığı
Ne?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Çoğu boş yorum yapmış. Bilmeden atın tutun anca. Size gelen kargo sayısı kaydediliyor. Siz sanıyorsunuzki siz haber vermezseniz iki gün sonra itopya anlamayacak. Sen yollamıssın 1 parça, geri almışsın 3 parça. Firmalar ***** zaten.
Ayrıca sen Burda kargo sahibini bulsan bile değişen bişey yok. Sen itopya ya yollayacaksın, onlar tekrar alıp sahibine yollayacak.
Vicdan azabı çekeceğin Bi konuda yok. Sen kargoyu teslim almasan 4. Gün geri gidecekti.
Adamın kargosu sigortalı irsaliyedeki Ürün belli, sen teslim alıp üstüne yatamazsın zaten. Şırıngayla alırlar.

Ne?

ironi yaptım ! var

Rammstein

80+ Silver

Ne?
Öncelikle boş konuşan sizsiniz. Burada o kişiyi bulma amacımız sistem sahibinin içini rahatlatmak.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz

Ne?
Sen öyle san gayette güzel yatılır üstüne arkadaşımızın yaptığı çok güzel bir incelik.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçenlerde bir forumda okumuştum. İtopya tekirdağdaki adamın kargosunu sistemini istanbula istanbuldakini tekirdağa yolluyor. Şahıslar aralarında anlaşıyorlar. biri öbüründen 1k daha mı pahalı öyle bişeydi çocuk parasını gönderiyor takas yapıyorlar :D:D
Hangi forumsa iyi yalan atmışlar. Şimdi düşün sana gelmesi gereken yerine 1000 tl ucuz sistem geldi. Senin sisteminde diyelim ki bana geldi. Ben sana dedimki al 1 k helalleşelim. Sende kabul ettin.

Sonra sen çakallık yapıp itopyayı arasan benim sistemim yanlış isimle bana geldi desen. Senden sistemi isteyip sana mecbur yenisini yollar. Ondan sonrada hangi fatura no hangi kargo ile elemiş bakar ve bana gelen sistemi geri ister. O zaman ben sana verdiğim 1 k yı nasıl anlatıcam

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Helal olsun aslan yureklimissin bazıları gibi 25 kuruş için birbirini öldürenler den değilsin

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
İtopyanın hatası kardeşim senlik hiç bir sıkıntı yok sen böyle insanlık yapıp geri göndermesen ne olacak sana teslim edilmiş artık o senin alamazlar elinden. O sistemin sahibi itopyaya diyecek sistemim nerede mecburen yenisini gönderecekler. Bu durumdan bile sana bir hediye göndermeleri iyi olur.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle boş konuşan sizsiniz. Burada o kişiyi bulma amacımız sistem sahibinin içini rahatlatmak.
Arkadaşım benim adıma kargo yola çıkmamış. İmza yok tc yok. Benim içimin rahatlaması gereken bişeyde yok. Ben kargom 30 iş gününde gelmedi der yasal yolla muadili Ürün yada fiyatını alırım. İsterse marsa yollasın.
Yok kargona dokunmadım. Yok işte eksik çıkmaz. Vicdanım rahat etmez bla bla bla.

Top Bottom