Yuzzy41
80+
Dahası
Da .2 sistem sadece ramler gskill kırmızı olandan bide kasa 550 değil 650w olan corsair kasaSizin sistem nedir acaba
Da .2 sistem sadece ramler gskill kırmızı olandan bide kasa 550 değil 650w olan corsair kasaSizin sistem nedir acaba
Daha yeni umarım sıkıntı çıkmaz bende bu yüzden ayrı ayrı toplayacağım bi sıkıntı olursa kendim gönderirim garantiywDa .2 sistem sadece ramler gskill kırmızı olandan bide kasa 550 değil 650w olan corsair kasa
Çıkarsa ssd de olur ömrü kısa oyunlarda 78 dereceyi görüyor ssdDaha yeni umarım sıkıntı çıkmaz bende bu yüzden ayrı ayrı toplayacağım bi sıkıntı olursa kendim gönderirim garantiyw
Sistem reset atıyor onu ne yapcaz
Ssdye ilave olarak hdd aldiniz mi? Sistemi ssdye atardiniz oyunlari hdd yeÇıkarsa ssd de olur ömrü kısa oyunlarda 78 dereceyi görüyor ssd
Ssdye ilave olarak HDD aldiniz mi? Sistemi ssdye atardiniz oyunlari HDD ye
hdd almadım ssd daha iyi değilmi oyunlarda fark etmiyormu
Bende zaten fazla yüklemiyorum şuan 300 daha boş alan var pubg de 100-180 arası fpsSsd hızlı lakin çabuk bitiyor ömrü. Bir de 500gb ssd da sistemlerde. Bi oyun yuklesen en az 50gb.
forum üzerindenmi atmısDonanım Arşivi sitesi üzerinden İtopya.com firma yetkilisi 1 hafta önce mesaj atmış. Şehir dışındaydım mesajı yeni gördüm. İletişim bilgileri ve sipariş numaramı istedi. Bu sefer umutluyum. Umarım yardımcı olurlar. Detayları yine buradan sizlere aktaracağım.
Evetforum üzerindenmi atmıs
Baya şaşırdım hiç beklemiyordum
İtopya çok sıkıntılı diyorlar o yüzden korkuyorum itopyadan almaya .