Neler Yeni

İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur Şentürk
Google'a "itopya donanımhaber" yazdığında göreceksin malesef itopyadan PC alan çoğu kişinin başına bu geliyor.
Adamlarla iletişime geçmek imkansız.
Ben ve çoğu arkadaşım uzun süredir itopya'dan bir şey almıyoruz.
Alırken iyi ama bir problem çıktığında kafayı yedirtiyorlar.

Geçmiş olsun, sıkma canını.
Tam anlamıyla bu . Alırken çok güzel ama problem çıktığından sıfır ilgi ya ... Abi ne yapıcam ben derslerim var yaz okulum var .

Farway

80+ Silver
Ayrıca itopyada fiyatlar başka mağazalara göre pahalı, kasamın ışıkları yanmıyor ön usb lerde sıkıntı var diye arayacak oldum 20 dk sonunda telefon yüzüme kapandı bende aman aman yoğunluk, ilgilenicez zart zurt edip kasamı 1 aya yollarlar diye göndermedim.Pişmanlıktan başka bir şey değil, ve böyle pişmanlığı para karşılığında dahi youtube reklamlarına çıkmamasını abdullahtan rica ediyorum, güven sarsar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onur Şentürk
Yardımcı olacak yok muu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
Ben de da1 aldim 1 ay once (rtx2060 li sistem). Urun elime 2 hafta sonunda gecti, 6 saat kullandim sonra kendi kendine rest atmaya basladi ve en sonunda goruntu gelmedi ekrana. Garantiyr verdim 2 hafta da orda kaldi yarin elime ulasacak bi deneyecegim sorunu cozduler mi diye. Sonucu buraya yazarim. Bu arada itopya ve da sistemler pismanliktir. Kimseye tavsiye etmiyorum 7-8k verip paranizla rezil oluyorsunuz. Gidin vatandan kendiniz toplayin. Bu arada bu sistenin kurucusuna da yakistiramadim. Böyle sorunlu ve surekli arizalanan bir sistemi onerdigi icin.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
SSD'nin sağlığına CrystalDiskInfo'dan bakar mısın?
Bir de okuma yazma hızlarına bakalım.
CrystalDiskMark'tan Okuma yazma hızlarına bak.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Tabii bulamazsın. 2 gün önce mağazaya gittim. Müşteri hizmetleri yan binada , orası nasıl bilmiyorum. Mağazaya kısıtlı kişi aldıkları için sırayla giriyorduk. Ben çok güzel bir zamanda gittim 5 kişi falan vardı ama biz çıkarken ana-baba günüydü dışarısı. Videolarda gördüğünüz çalışanlarla hem kapıda hem mağazada tatlı sohbetler ettik ve çok yardımcı oldular. Öyle yok egolular , ilgisizler lafları falan hikâye. Mesela biri DA-SİSTEM 2 almak istedi. Dışarıya çıkardılar. 20 dakika sonra teslim ettiler adama. Kasa arkasında montaj odası var ve şuan "yok" sattıkları için aşırı yoğun. Gecikmeler vs. normal yani. Enis Kirazoğlu'nun 1-2 videosunda görülen uzun sarı saçlı eleman kasada duruyordu ve montaj odasına sığmayan sistemler kasaya taşmıştı. Bana çok yardımcı oldu. Yani adamlara sövmeyin cidden aşırı yoğunlar. Ödeme konusunda da yardımcı oldular. Ben memnun kaldım. Ayrıca babamda çok sevdi. Yalnız üzüldüğüm tek nokta var , aklımda 3 monitör vardı hepsinin teşhir ürününü inceledim fakat stoklarda kalmamış. Sonraki gün stoklar yenilenecekmiş. 1 gün ile kaçırdım yani.
-
İçerideki atmosfer ve çalışanlar gayet iyi. İstanbulda iseniz üşengeçlik yapmayıp gidin görün ve işinizi mağazadan direkt halledin.
Şimdi ben ordan anakart alıcam sorun olurmu

TheViola

80+
Yardımcı olacak yok muu ?

Canınızı sıkmak istemem ama uğraşılı bir serüven sizi bekliyor. Tekrardan müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin hiç polemiğe vs girmeden sıkıntıyı anlatın ve sistemi gerisin geri kargolatın servis süreci işlesin.

İşin özü şu Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacaksınız lakin oradan düzgünce bir çözüm alabilmeniz için aynı arızadan 2 kere servise girmiş ve çözülememiş olması gerekiyor. Elinizde 2 servis fişi olsun dönüşünde sorun devam ederse THH'ne başvuru yapın. Süreç biraz uzun sürüyor ama lehinize sonuçlanır.

İlk mesajınızda anlattığınız kadarı ile donanımdan kaynaklı bir sorun gibi duruyor.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Canınızı sıkmak istemem ama uğraşılı bir serüven sizi bekliyor. Tekrardan müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin hiç polemiğe vs girmeden sıkıntıyı anlatın ve sistemi gerisin geri kargolatın servis süreci işlesin.

İşin özü şu Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapacaksınız lakin oradan düzgünce bir çözüm alabilmeniz için aynı arızadan 2 kere servise girmiş ve çözülememiş olması gerekiyor. Elinizde 2 servis fişi olsun dönüşünde sorun devam ederse THH'ne başvuru yapın. Süreç biraz uzun sürüyor ama lehinize sonuçlanır.

İlk mesajınızda anlattığınız kadarı ile donanımdan kaynaklı bir sorun gibi duruyor.
Dostum bende ilk önce ekran kartından şüphelendim. Ekran kartını servise gönderdim. Servis sorun yok dedi. Testleri yapılmış. İtopya ile iletişime geçtim. İşlemci arızalı dediler. İşlemciyi gönderdim. Sıfırı ile değişim yaptılar. Yine arıza düzelmedi. Bu sefer ekran kartı, anakart, ve ram'i servise gönderdim. Sorun görülmedi. En sonunda sistemi komple yolladım. SSD sıfırı ile değişildi. Windows testleri yapıldı. Arıza az çok düzeldi. Ama ben yinede istediğim randumanı alamıyorum. Arızanın artmasını bekliyorum arttığı anda ekran kayıtlarını alıp THT'ye başvuracağım. Elimde bir sürü servis fişi var. Kargo irsaliyesi vs. Başvursam ne olur? Sistemi iade etmek istiyorum.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Git mağazalarına beklemen aşırı saçma!

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Dostum adam başka şehirde yaşıyor. Konuyu okumamışsın. Adam diyor zaten İstanbul'da olsam çoktan gitmiştim diye.
Biliyorum başka şehirde yaşadığını.
Niye yollar falan mı kapalı?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bende itopyadan aldım sistemi
Oyun oynarken ekran donuyor mouse hareket etmiyor ,reset atıyor kendi kendine
Dün csgo da takıldı böyle dondu
Dün konu açtım kimse yardımcı olmadı
Sistem aldıktan sonra soruna muhattap bile bulamıyoruz
Servise yollasam yazılım da sıkıntı var derler bana geri yollarlar

Ekler

• IMG-20200711-WA0001.jpg
    IMG-20200711-WA0001.jpg
    206 KB · Hit: 63

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Biliyorum başka şehirde yaşadığını.
Niye yollar falan mı kapalı?
Dostum sana ne kadar kolay geliyor ya. Yol parası var. O adam oraya gitti diyelim. Gittiği zaman adama diyecekleri tek şey. "Efendim sistemi bize verin teknik servise iletelim. Arkadaşlar sorunu çözsün." Adam sistemi verip tekrar şehrin yolunu tutacak. Kafadan adamın en az 500 TL'si gitmiş olacak. Ve sorunun düzeleceği kesin değil. O kadar para vermiş. Size ne kadar basit geliyor acaba para kazanmak. Adam ne hallerle kazandı acaba o parayı. Veya ailesi. Lütfen biraz empati ve çözüm üretmek için düşünün.

Top Bottom